Начало ЗДРАВЕ Една колежка ми сподели рецептата и веднага я дадох на майка ми...

Една колежка ми сподели рецептата и веднага я дадох на майка ми за болката в коленете! Много е благодарна и каза, че ще черпи!

432

Една колежка от работата ми сподели рецептата и аз побързах да я изпробвам върху майка ми, защото все се оплаква от болка в коленете! Много е благодарна и каза, че ще черпи!

Лечението варира в зависимост от причините. Внезапна болка в коленете не означава незабавно отидете на лекар, но можете да се лекувате с природна медицина, и то само с лимон.

СЪСТАВКИ:

1-2 лимона;  сусамово масло ;

Подготовка и използване:

Обелете лимона и го нережете на малки порции. Парчетата поставете в памучна кърпа и потопете в горещ сусам.  Плат поставете в района, където чувствате болка и задръжте за 5 до 10 минути. Правете това два пъти на ден, докато болката изчезне. Също така, консумирайте сок от зелен лимон в чаша топла вода сутрин , се отразява положително на този проблем.

Лимонът е богат на витамини и минерали, като витамини С, А, В1, В6, магнезий, пектин, фолиева киселина, фосфор, калций и калий. Голямото количество калций и витамин С помагат за подобряване състоянието на костите и предотвратява заболявания, които са свързани с костите, като остеопороза, ревматоиден артрит .

 

Източник: За жената