Начало КЛЮКАРНИК Любо Нейков ще става пак татко. Вижте бременното коремче на прекрасната му...

Любо Нейков ще става пак татко. Вижте бременното коремче на прекрасната му съпруга. Честито! (Снимка)

370

Любо Нейков и жена му Гинка чакат второ бебе. Тази радостна вест, която от месец се носи из коридорите на Би Ти Ви, бе потвърдена и от камерите на фотографите на „Ретро” преди дни.

Звездното семейство все още крие новината, но няма как да прикрие заобленото коремче на благоверната на актьора.

 

Колегите на Нейков още преди месец забелязали, че напоследък половинката му Гинка е с много наедряло коремче, но не смеели да попитат, тъй като около въпроса в семейството има драма от години. Преди години двамата загубили дете по време на бременността, а след това дъщеря им Анна била зачената след доста мъки и затова сега не смеели да се похвалят преди появата на бебето. Самият Нейков в интервю бе споделил, че се страхувал дори да излиза с малката Анна навън, докато била бебе, тъй като се измъчили, докато стана родители.

Когато трябваше да тръгне на градина, продуцентът и съпругата му избраха възможно най-сигурната и скъпа забавачка в София, за да може Анна да получава всички грижи, внимание и сигурност, които е възможно извън домашни условия. Припомняме, че дъщерята на Нейков посещаваше скъпа частна забавачка, а после тръгна в първи клас в реномирано частно училище.

Доста години след раждането на Анна пък Гинка си стоеше у дома да я гледа, тъй като не се доверяваше на бавачки. Едва след като детето тръгна на училище, тя се върна на работа и пое бизнеса си с недвижими имоти. В последните седмици обаче отново е спряла работа, в което се увериха и фотографите на „Ретро” и което допълнително подсилва съмненията, че чака бебе и затова е изключила всякакви рискове.

Странно било и поведението на Любо Нейков, който също прекарвал почти цялото си време у дома с жена си и съвсем зарязал бизнес начинанията.

Актьорът денонощно се грижи нищо да не липсва на любимата му. Дори лично я взима от дома им с автомобила и шофьора си и я вози из столицата по задачи, вместо да рискува да я остави да шофира сама, видяха фотографите на „Ретро”. Покрай голямата новина Нейков си е направил и щедър подарък. Той се е сдобил с последен модел джип „Мерцедес”, който с екстрите струва близо половин милион лева.

Сумата обаче съвсем не е шокираща за джоба на актьора и продуцент, тъй като покрай предаванията, които правят със съдружника му Евтим Милошев за Би Ти Ви, двамата са милионери от години. Заради това Нейков се глези и с личен шофьор, който е и на негово разположение, и се грижи и за жена му и детето.

Друга новина около актьора е и напълно променената му визия. Нейков си е пуснал дълга брада по последната мода на лъмбърсексуалните мъже и се движи с оформена лицева растителност, заради която е почти неразпознаваем. „Голяма истерия е около него и явно е решил така да се дегизира. Дори в телевизията трудно го разпознаха в началото, като се върна от лятната отпуска”, коментират и колеги на актьора.

 

Източник: За жената