Начало КЛЮКАРНИК МАРИЯ ПРЕЗ СЪЛЗИ РАЗКРИ ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА РАЗВОДА СИ! КОЙ БИ ПРЕДПОЛОЖИЛ,...

МАРИЯ ПРЕЗ СЪЛЗИ РАЗКРИ ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА РАЗВОДА СИ! КОЙ БИ ПРЕДПОЛОЖИЛ, ЧЕ ХРИСТИЯН ИМА

639

Мария лее сълзи във ВИП Брадър, не може да прежали развода си

 

Мария лее сълзи във ВИП Брадър. Певицата се изповяда пред Цуни, че всичко, което прави е за дъщеря си. И докато Кристина Патрашкова й писа отличен шест по актьорско майсторство, то обкръжението на певицата сериозно се притесни за нея.

 

Изпълнителката заяви, че е направила сцената с чантата, защото не е искала изпълнителките като нея, които са от лекия жанр да бъдат считани само за празноглави кукли, които търсят парите. Фолк звездата допълни също така, че не разчита на мъжка издръжка след раздялата със съпруга си, а се бори да запази дома си и дъщеря си, далеч от хулите и подигравките.

Певицата издаде, че с Гущеров са съдлъжници по кредит, който тя покрива. „Реших да купя жилище на дъщеря си и се реших на тази стъпка, когато бяхме още заедно. След като се разделихме изцяло аз си покривам заема, а вноските са огромни. Един лев не ми е дал, обаче през цялото време не спира да ме разнася по медиите и да ме изкарва най-пропадналата жена в България“, плака певицата. „Не иска и развод да ми даде — поне докато не изплатя кредита и не го освободя като съдлъжник“, разкрива още фолк звездата. За певицата обаче най-тежък е фактът, че дъщеря й Марая страда заради развода.

„Постоянно ме пита кога ще се приберем вкъщи — в Бояна. Как да й кажа, че тя там къща няма. За една година веднъж не се е поинтересувал от детето“, разкри още тя.

Фолк певицата признава, че с всичките сметки на главата, на моменти й идва доста нанагорно. „Понякога ме е страх, че няма да се справя, но съм решила да инвестирам в образованието на дъщеря си, първо.

Мария лее сълзи във ВИП Брадър

Тя е най-важна за мен“, заяви още изпълнителката на Цуни. Кристина Патрашкова определи изпълнението й като театър. Така ли е наистина, предстои да разберем./bradva