Начало ВЕСТИ Тя изневери на мъжа си и се оказа, че е бременна –...

Тя изневери на мъжа си и се оказа, че е бременна – Реакцията му разтърси всички!

219

Тази двойка се познава от пет години, а от четири те били във връзка. Едно момиче от Източна Европа отишло да учи в Америка, и срещнало любимия си в университета, а  скоро след това се мести при него.

Тяхната връзка е перфектна и планират и сватба.   Един месец преди сватбата те разбрали, че момичето е бременно и това малко ги изненадало, защото били много внимателни. Но те не изключват възможността да е станала грешка.

Разбира се, това е мотивът им, да продължат планирането на сватбата.   Но след сватбата нещата се променят. Жената започва да се държи странно, до деня, когато признава, че детето може да не е негово. След като му казва това, тя не спира да плаче и да го убеждава, че го обича много и той й повярва.   Казва му, че много съжалявала за това, което е направила. Тя била с приятели, пила алкохол и преспала с момче, за което не знае какво е името му и едва си спомня как изглежда.

Той моли да направи тест за ДНК и тя се съгласява, при условие че не я изостави, ако бебето е негово. Той казва, че след като му е признала, значи че го обича, така че той вярва и се съгласява с положението.   Тестът, който не бил евтин, показва, той че не е бащата.

Една част от него знае, че двамата са изключително привързани един към друг и се обичат, докато другата не може да повярва какво се случва с него.   Той отишъл в църквата, където помолил Бог за помощ, а възрастни хора дошли при него, да го питат, какво го мъчи. Той им казал през сълзи какъв проблем има, но въпреки всичко все още обича момичето. Посъветвали го да запазят детето, ако наистина я обича, защото сега й е най-необходим.   Той продължава да мисли, но получава вътрешен мир. Оттогава са изминали няколко години и сега той е в щастлив брак и баща на красиво малко момиче, което скоро ще тръгне на детска градина.

 

Източник: За жената