Начало КЛЮКАРНИК Щастлива година очаква 4 зодии-Бебе, сватба, или годеж в следващите месеци

Щастлива година очаква 4 зодии-Бебе, сватба, или годеж в следващите месеци

429

Чакат ви много щастливи и вълнуващи месеци. Любовта е тук и ще ви вдъхне нови сили за нови предизвикателства и етапи от вашия живот.

Това са 4-те зодии, които ще променят живота си през 2018 г.

 

Овен

Ще си имате бебе. За някои Овни не едно, а цели две – близначета! Дори в семейството си да нямате близнаци, не се знае много години назад дали не сте имали. А гените си знаят своята работа и ще ви зарадват с прекрасна новина. Не се чувствайте неподготвени, защото време за паника няма. Радвайте се на тази голяма и щастлива новина. Очакват ви много трепетни моменти в следващите месеци. Бъдете готови за големи отговорности, но и голямо щастие. Какво по-хубаво от това?

Лъв

Ще се сгодите! Истинско чакано щастие, което вече ви се струва като мираж. Но ще се случи и то съвсем скоро. Любовта ви вече е достатъчно зряла и истинска, за да сте подготвени за тази крачка. Дори да не е така, до края на 2018 година ще се случат много неща, които ще ви покажат, че наистина сте един за друг.

Козирог

Сватба през 2018 година – това е вашата пътечка, по която ще минете съвсем скоро. Най-хубавият ви ден от живота наистина ще е незабравим. Много гости, много веселба и щастливи родители, които ще ви подкрепят в решението. Напълно сте готови за тази крачка, макар и да не го осъзнавате напълно. В сърцето ви има липса, която ще бъде запълнена точно с това. Чака ви щастлива година!

Риби

Чака ви бебе през 2018 година! Невероятната новина ще стане ясна още в края на 2017 година, след което ще започнат големите подготовки за бебето, което ще промени изцяло живота ви. Донякъде сте егоистични по отношение на мното неща, но ще излекувате егоизма си точно с едно мъничко същество, за което ще давате всичко от себе си. Вече друг ще е най-важният в живота ви.

 

 

Източник: За жената