Начало ЗДРАВЕ 29-годишно момиче гледа розови филми денем и нощем-Ето какво се случи с...

29-годишно момиче гледа розови филми денем и нощем-Ето какво се случи с него!

419

На пръв поглед, Изи Бърнет изглежда като всяко обикновено 29-годишно момиче. Малко хора знаят, че това момиче крие мрачна тайна – че се възстановява от зависимостта на неморалните сексуални филми.

За първи път тя гледа такъв филм на 22-годишна възраст. Сексуално неопитна, тя отчаяно искала да се хареса на приятеля си. Тя дори не мислела че ще стане пристрастена към тези филми и ще ги гледа 9 часа на ден. Нейната обсебеност не само разрушила връзката й с момчето, но и загубила работата си.

Тя смята, че е пристрастена, защото е уязвима.   Изи имала нормално и щастливо детство. Тя никога не разговаряла с родителите си за секс, а като тийнейджър не бързала да загуби девствеността си.   През 2008 г. тя се среща с по-голямо момче, което по-късно е причината за пристрастяването си.

В зависимост от филмите със същото съдържание, Изи не обръща особено внимание на работата и е уволнена.   Филмите стават важни в живота й, а през 2010 г.

приятелят й я напуска.   Тя се завръща в дома на родителите си. Самотна е и гледа филми. За достъп до различни сайтове Изи плаща 2500 евро от картата си.   След това се опитва да спре, но не успява. Едва през 2013 г. след лечение, тя успява да излекува пристрастяването. Тя признала на родителите си и те я подкрепяли напълно. Сега тя е сама и очаква истинската любов.   Изи обаче не е единствената. Последните данни показват, че почти два милиона жени във Великобритания имат подобни зависимости.

 

Източник: За жената