Начало КЛЮКАРНИК ВИП Брадър се разтресе от поредния скандал в Къащта-Обидни думи на Мегз:...

ВИП Брадър се разтресе от поредния скандал в Къащта-Обидни думи на Мегз: Ти си компаньонка!

274
Сподели

Мария и Мегз сътвориха невиждан скандал в къщата на Големия брат. След като Мария обяви, че ще дари 3 хиляди лева за деца в неизправно положение без да изпълнява мисии, тя апелира към бизнес дамите да направят същото.

Най-силно изявилата се като бизнес дама Мегз се обиди и се хвърли срещу чалга фурията с тежки думи. Дизайнерката силно се разгневи от показността, чрез която Мария парадира с финансовото си състояние, и я скастри с тежък въпрос:

„Твоите пари от песни ли ги вадиш?“. Мария се направи, че не е чула какво й е казала, за да не се излагат допълнително.

След като Биг брадър реши да покаже нелепите номинации на съквартирантите, напрежението в лагерите рязко ескалира и в центъра на цирка се появиха отново двете брюнетки.

„Ти си психопат, изявен явно“, обърна се към Мегз Мария.  „Ти си компаньонка, изявена явно“, затапи я Мегз, като остави чалга певицата с пръст в уста. Двете еднакви реплики обаче прозвучаха доста заучено, сякаш са били отренирани предварително под диктовката на сценаристите на шоуто.  „Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?!

И аз мога да кажа нещо…Как се прави бизнес? Как със 79 лв. рокли от село Раковски тя се нарича бизнес дама“, отвърна недвусмислено Мария, като намекна, че зад бизнеса на Миглена стои именно солиден спонсор.  Джулиана Гани побърза да защити певицата и зашлеви Мегз с думите:

„Тя поне е имала късмета да се омъжи два пъти за стойностни мъже, а ти… нито веднъж“. Мегз неведнъж е изразявала комплекс от факта, че не е сгодена и омъжена, като това е единственото нещо, което ще направи перфектния й свят още по-перфектен. Всеизвестен факт е, че Мегз и Мария бяха големи приятелки извън къщата. Дизайнерката отпразнува рождения си ден в изключително тесен кръг от 4-5 човека, като сред избраните „ВИП“ гости бе и именно Мария.

Откакто двете се подвизават на територията на Къщата не са спрели да се плюят и да бълват змии и гущери по адрес на другата, като определено имат какво да си кажат, тъй като са наясно с тайните на другата. Тази рязка промяна в отношенията им обаче по-скоро намирисва на един от множеството нагласени сценарии, целящи да създават впечатление у зрителите, че в къщата наистина има някакви интриги.

 

Източник: За жената