Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Прости ми: Фериде успява да се измъкне и...

В следващите епизоди на Прости ми: Фериде успява да се измъкне и отива да види сватбата на Джунейт

724

Вижте какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал “ Прости ми „, излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Престъпниците заплашват Джунейт и настояват да оттегли жалбата срещу тях. Фериде се обажда в полицията, но не дочаква идването на патрулната кола, а влиза в къщата.
Изправя се срещу главатаря на бандата и настоява да пусне Джунейт.

В същото време Джунейт успява да се освободи. Когато чуват сирените на полицейските коли, престъпниците напускат къщата, но отвличат Фериде. Бахар успява да заблуди Демир, че за кратко време Юсуф ще остане при Инджи и Кемал. Седат не предполага, че Джунейт е свидетелят, който е дал показания срещу него в полицията. Среща с него и му споделя за запознанството си с Фериде. Бахар и Кемал се виждат тайно и настаняват Юсуф в клиника, където да дочака раждането на сестричката си. Инджи се досеща че съпругът й и Бахар се срещат без знанието на останалите. Бащата на Седат – Ешреф настанява Фериде в дома си. Впечатлен е от добротата й и споделя с нея, че я смята за подходяща съпруга на сина си Седат. Фериде му признава, че плененият Джунейт е неин съпруг и не желае да се омъжи повторно. С помощта на връзките си с подземния свят Ешреф урежда на Фериде нова самоличност. Името й е променено на Зехра. Фериде не желае да участва в плановете на Ешреф и напуска дома му. Подчинените на Седат я отвличат отново я заключват в същата къща, в която Джунейт е бил задържан. Братът на починалата съпруга на Демир се среща с него и настоява за пари в замяна на мълчанието си. Кемал забелязва размяната на остри реплики между двамата мъже. Умут категорично забранява на Кадер да се среща с Махир. Кемал забелязва Демир в компанията на Фарук и решава да подслушва телефонните му разговори. Узнава, че Демир заплаща за мълчанието на Фарук. Проследява Фарук и Демир. След като Демир си тръгва, Кемал разпитва Фарук. От него узнава за миналото на Демир, както и че Бахар е изложена на смъртна опасност. Тъй като Фарук няма доказателства срещу Демир, Кемал настоява да се срещнем с Бахар и да й разкажи за убийството на сестра си. Фарук се съгласява. Демир подозира, че Бахар и Кемал поддържат връзка. Търси доказателства за това. Вижда обаждане на Кемал. Махир се отива в дома на Кадер и се запознава със семейството й. По същото време там се оказва и Хилми – приятел на Умут. Открито ухажва Кадер и това предизвиква ревността на Махир. Ешреф посещава Седат и докато двамата спорят за бъдещето на Седат, в къщата нахлува Четин – бизнес партньор на Седат. В последвалата престрелка Ешреф е ранен и умира на пътя за болницата. Демир споделя с Бахар, че братът на починалата му съпруга на име Фарук го изнудва за пари. По същото време Кемал открива, че Фарук е изчезнал. Седат възнамерява да изпълни последното желание на Ешреф и да се ожени за Фериде, тъй като в завещанието си Ешреф категорично е заявил, че Седат ще получи наследството си само ако сключи брак с Фериде. Азиз узнава, дъщеря му Дениз е в неизвестност. Демир се уверява, че документът за психиатричното му лечение е попаднал в ръцете на Кемал със съдействието на Бахар. Фериде успява да се измъкне от къщата на Седат и с помощта на Мелек пристига в гражданското отделение, където ще се състои сватбата на Джунейт.

 

Източник: За жената