Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур решава да напусне Ийт, но той...

Днес в Сега и завинаги: Нур решава да напусне Ийт, но той я заключва в къщата, а Иджлял иска да се види с Ийт

434

Вижте какво ще се случи днес (22-и септември) в новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Иит признава малката измама, с която е измамил леля си, но казва, че никога не е обичал съпругата си. Нур му носи телефона.

От болницата съобщават, че съпругата му се е събудила. Иит е изненадан, но съобщава на всички радостната новина. Айкюл припада от изненада. Иит също е в шок, а Нур го упреква, че я е излъгал. Той я моли да не си тръгва. Айкюл отново се нахвърля върху момичето. Иит казва на любимата си да го изчака да се върне от болницата, Мерт слиза долу и моли Нур да го приспи отново. Връща се сина на Хафизе и братовчед на Нур. Таяр отново упреква момичето, че не се грижи в къщата и че не ги посреща. В този момент разбират, че Нур я няма. Момичето приспива Мерт, но е много разстроена. Прибира се в тяхната стая и чака Иит да се върне. Иджлял промълвява, че иска да се види с Иит. Той влиза при нея в стаята. Казва ѝ добре дошла, а тя го хваща за ръката… Назан отива при Нур. Започва да се заяжда с младата булка. Нур признава, че не е знаела, че майката на Мерт е жива. Лекарят казва, че сега ще правят изследвания на болната. Айкюл упреква Иит, че той е карал колата през онази нощ. Иит се прибира при булката. Вижда я, че спи на дивана. Лелята на Нур научава от господарката на имението, че момичето е заминало за Адана. Хафизе не може да повярва, но Айкюл ѝ казва, че я освобождава за няколко дни и да не влиза в къщата. Господарката е решила да разтрогне брака й, да даде пари на момичето, за да замине далеч. Назан разпитва какво е станало в болницата. Казва на Айкюл, че момичето може да се окаже костелив орех. Нур упреква съпруга си, че я е излъгал. Иит отново заявява, че се е изплашил, за да не я изгуби. Тя му хвърля пръстена и свидетелството за граждански брак и му казва, че вече я е изгубил. Нур слиза долу при господарката. Казва ѝ че си тръгва. Айкюл обаче не иска булката да разказва за този брак, дори и на близките си. Йит малко грубо хваща Нур и отново я завежда в стаята си. После разказва цялата истина на жена си. Обяснява ѝ, че е пресметнал всичко, но не е предполагал, че ще се влюби. Нур отново е категорична, че ще си тръгне. Иит я заключва в стаята и не я пуска да замине. Иит заявява пред всички, че ще оправи нещата, но Нур ще остане тук. Кара сестра си да извика Хафизе, но веднага научава, че леля му е излъгала прислужницата. Джахит казва на Елимаз да отмени срещите на Иит. Тя настоява да научи всичко и най-вече защо шефът ѝ си е останал вкъщи. Джахит я ревнува от брат си. Нур се опитва да скочи от балкона, но вижда леля си на двора и се отказва. Иджлял отново иска да извикат Иит при нея. Иит носи храна на Нур. Тя я хвърля на пода. Казва му, че трябва да излезе от този затвор. Той се извинява на Нур за всичко, но не иска да я пусне. Обещава на жена си, че няма да се предаде, докато тя не го изслуша. Нур го заплашва, че ако не я пусне да си тръгне, ще се самоубие.

 

Източник: За жената