Начало КЛЮКАРНИК Фалшива ли е раздялата им-Петканов и Богданска разиграха сълзливо шоу в Къщата

Фалшива ли е раздялата им-Петканов и Богданска разиграха сълзливо шоу в Къщата

351

Даниел Петканов призна, че би простил изневярата на бившето си гадже Алекс Богданска с богат италианец. Той бе категоричен, че просто е трябвало да знае за това й увлечение.

Така те отново започват да го играят влюбени, с който потвърждават плъзналата мълва, че никога не са били разделени, а в Къщата в Нови хан ще се реализира нагласената мелодрама, как отново всичко между тях ще потече по мед и масло.

По време на играта „Big Brother търси талант” шеф Петров и Мегз бяха накарани да се държат като разследващи журналисти и двамата подробно разпитаха Дани и Алекс за връзката им. Във въпроса си готвачът сподели признанието на Петканов дни по-рано, че е изневерил на Богданска. Манекенката пък призна, че чак сега чува, че бившият й е изневерил първи.

Думите й накараха Дани да отсече, че тя го е направила по-добър човек и го е изпълнила с любов. Бившите гаджета дори се прегърнаха пред камерите под аплодисментите на останалите съквартиранти. Из медийното пространство циркулира информация, че всъщност Богданска и Петканов са затоплили отношенията си още през зимата и вече са заедно. Те са решили да се съберат публично под прожекторите на „ВИП Брадър“, за да генерират по-голям рейтинг.

 

Източник: За жената