Начало КЛЮКАРНИК 7 шаферки водят Волен Сидеров и Деница до олтара! Ето кога и...

7 шаферки водят Волен Сидеров и Деница до олтара! Ето кога и къде ще е сватбата

406

Васил Найденов и още редица известни български изпълнители ще забавляват гостите на сватбата на лидера на „Атака“ и шеф на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров .

Сидеров и майката на детето му Волен-младши Деница Гаджева ще кажат заветното „Да“ в неделя в столичния храм „Св. Кирил и Методий“ , където преди време двамата кръстиха детето си.

Главен шафер на сватбата ще е именно Волен-младши, който ще е облечен в черен смокинг, с какъвто ще бъде и баща му. Той ще бъде заобиколен и от седем шаферки, сред които ще са депутатката от ПГ на ОП Миглена Александрова и други нейни колежки, журналистки, както и приятелки на Деница от студентските години. Те ще бъдат облечени в еднакви дълги, сини рокли.

Под звуците на Менделсон пък до олтара булката ще дойде облечена в шикозна дантелена бяла рокля. След като двамата влюбени се врекат един на друг в Божия дом, те ще се отправят към емблематичното заведение в центъра на София на „Московска“ 15, където лидерът на „Атака“ тази година отпразнува рождения си ден. За да споделят щастието на двойката, поканени на празника са премиерът Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти. С организацията на събитието пък се е заел лично Сидеров, който дори сам е изработил поканите, които са под формата на последния брой на вестник „Атака“.

Лидерът на формацията подготвил и разнообразна музикална програма като сред гост-изпълнителите са Васил Найденов, Миро, Силвия Кацарова и Тони Димитрова. Очаква се и самият младоженец да поздрави присъстващите на сватбата с изпълнение на барабани. Сидеров и Гаджева са заедно от няколко години, но романтичното предложение дойде това лято по време на почивката на двойката в Созопол, където те бяха заедно с малкия Волен. Преди дни булката пък бе изненадана от приятелките си, които и спретнаха незабравимо моминско парти в столичен комплекс.

 

Източник: За жената