Начало КЛЮКАРНИК Деси Слава показа бременното си коремче! Ето какво сподели певицата (Снимка)

Деси Слава показа бременното си коремче! Ето какво сподели певицата (Снимка)

196

Деси Слава очаква с трепет появата на второто й дете. Пред репортерите на „LOVE style“ тя и нейният любим дадоха първото си съвместно интервю.

Певицата сподели, че случващото се е истинско чудо.

И двамата приемат бъдещото си дете като Божи дар. Деси Слава разкри интимна тайна. Тя сподели, че има гинекологичен проблем и това е било пречката да зачене веднага.

Лекарите я предупредили, че вероятността да забременее отново е минимална. Въпреки това двамата с Благо не загубили надеждата, че чудото ще ги споходи.

Денят, в който научила, че ще става майка за втори път е един от най-щастливите мигове в живота й. Деси Слава не успяла да запази в тайна щастливата вест и побързала да я сподели с Благо, преди той да се прибере в България.

Той научил ще се става баща, докато бил на лагер в Куба заедно с баща си. Боксьорът е категоричен, че няма да бързат със сватбата. Двамата с Деси Слава са на мнение, че бракът не прави хората щастливи и той не е най-важното.

Певицата разкри, че вторият й наследник ще се появи на бял свят през месец януари. Относно пола на детето, тя каза, че в началото е била малко разочарована. Тайничко се надявала да има момиченце, тъй като вече има син. Но всъщност вече е осъзнала, че е по-добре да има още едно момче и искрено се радва.

Въпреки това блондинката не се е отказала от мечтата си да се сдобие с дъщеричка. Благо няма предпочитания относно пола на детето. Но подкрепя любимата си и след като тя желае момиченце, той няма нищо против да имат още едно дете.

 

Източник: За жената