Начало ЗДРАВЕ Д-р Майк Морено, водещ диетолог: Този коктейл е убиец на мазнини! Ще...

Д-р Майк Морено, водещ диетолог: Този коктейл е убиец на мазнини! Ще ви стопи за дни!

198

Майк Морено е един от специалистите, които умеят да предизвикат сваляне на килограми . Един от методите му е чрез напитка за отслабване!

Не е илюзия бързото и здравословно отслабване, когато човек знае какво прави.
А за да знае, трябва да се допита до истински специалист. Затова пациентите на д-р Майк Морено, нашумял със 17-дневната си диета преди време, са толкова доволни. Той от години използва ефективни методи, свалящи килограми пише Doctorbg.net.

Тайната му е, че първо подготвя организма за бъдещото отслабване. Когато тялото е готово да смъква килограми, го прави бързо и след края на процеса не си ги възвръща. За целта е нужно да се задвижат по най-добрия начин червата. Това става чрез пречистване от токсини. То път от своя страна изчиства и черния дроб и така организмът постепенно става свеж и подготвен за намаляване на теглото.

Един от методите на д-р Майк Морено , водещи до здравословно смъкване на килограми, е чрезнапитка за отслабване. Лекарят съветва тя да се пие сутрин и да замества закуската. Само след дни ще се усети ползата и човек ще отслабне значително.

Рецепта: Смесвате едно кисело мляко (1 чаша), трици (2 суп. л.), ленено брашно (1 суп. л.), какао на прах (1 ч. л.) и канела (1 щипка). В отделен съд нарязвате добре 7 сини сливи и ги разбърквате силно до получаването на хомогенна смес. Сливите трябва да се накиснат и престоят цяла нощ във вода преди употребата им. Накрая смесвате съдържанието на двата съда и получавате въпросната напитка за отслабване. Ако е прекалено гъста, може да сипете мало гореща вода.

Д-р Майк Морено препоръчва тази рецепта най-вече заради ползите относно здравето на човека. Отслабването се явява следствие от пречистените черва и черен дроб. Коктейлът намалява апетита значително.

Продължителността на приема е по избор. Пийте сместа всяка сутрин до постигането на желаното тегло!

 

Източник: За жената