Начало КЛЮКАРНИК Помните ли Екстра Нина? Ето какво се случва с нея и къде...

Помните ли Екстра Нина? Ето какво се случва с нея и къде живее и работи в момента

428

Нина Панайотова , по-известна с артистичния си псевдоним Екстра Нина , е попфолк и фолклорна певица. В момента живее в Истанбул, като съчетава професионални ангажименти в двете държави, а също така приема покани за музикални изяви в целия свят.  В Турция тя работи в голям ресторант при много добри условия.

Изпълнява богат репертоар от балкански, руски, световни и нейни хитове. Екстра Нина споделя, че е добре до певиците да има богат мъж.  „Не е задължително, но е желателно. Едни от най-успешните певици наистина имат силен финансов гръб, но има и успешни певици, чиито половинки нямат подобни възможности.

Също така това да имаш богат мъж не означава, че ще вложиш парите по най-смисления начин. Необходимо е да имаш нюх. Парите са бонус“. Певицата разкрива интересни подробности от 90-те години на миналия век.

„В началото на кариерата си работих с фирма „Милена рекърдс“. Живеех във Варна и пътувах в цялата страна. Пожелах да се преместя в София и да продължа пътуванията си оттам. Фирмата ми предложи да работя всяка вечер в софийско заведение, посещавано от тези групировки. Категорично отказах и напуснах фирмата,заплащайки неустойка в размер на 5000 долара. Тогава това бяха страшно много пари, но не можех да жертвам комфорта си, принципите си, а и не исках да ме свързват с подобни истории. За да не прозвуча предубедено, мога да споделя, че 2 пъти съм пяла пред такива хора и не се чувствах на мястото си. За щастие, не се е случвало нищо лошо“, спомня си звездата.

 

Източник: За жената