Начало КЛЮКАРНИК Рачков отпразнува 45-ия си рожден ден! Ето къде беше партито, кои бяха...

Рачков отпразнува 45-ия си рожден ден! Ето къде беше партито, кои бяха гостите и какъв интересен подарък получи

172

Димитър Рачков отпразнува 45-ия си рожден ден в изцяло мъжка компания. „Господарят на ефира“ и гостите му първо подгрели настроението в заведението на Кремена Халваджиян, а същинският купон се завихрил в една от най-известните чалга дискотеки в Студентски град.

На празника на актьора присъствали някои от колегите му от Нова телевизия, шефът му Джуди Халваджиян и най-близките му приятели.

Партито му уважили малко представителки на нежния пол, които дошли със своите половинки. Повечето от тях присъствали само на вечерята, а в нощния клуб Рачков вдигал наздравици с продуцента си и собственика на заведението. Масата му била отрупана с марков алкохол, а като изненада от екипа най-знойната танцьорка му изнесла солова програма с ориенталски привкус.

До ранните утринни часове тв водещият получавал и специални музикални поздрави от диджея. Близки до Димитър издават, че доскорошната му половинка Мария Игнатова все пак постъпила достойно и му честитила празника, но не на живо или по телефона, а с кратък есемес. Пожеланията на гостите му пък все се въртели около любовта и семейното щастие, с които Митко се раздели преди няколко месеца. Сърцето му в момента било свободно, но актьорът не избързвал да се впуска в следваща авантюра, защото още се отърсвал от негативните емоции след разлъката с Игнатова. За да се отърве от тях, неотдавна Рачков продаде дори общото им жилище.

 

Източник: За жената