Начало КЛЮКАРНИК Часове преди сватбата бъдещата госпожа Сидерова разкри несподелени тайни за връзката й...

Часове преди сватбата бъдещата госпожа Сидерова разкри несподелени тайни за връзката й със Сидеров

206

Часове преди сватбата бъдещата госпожа Сидерова – Деница Гаджева разкри как лидерът на „Атака“ й предложил. Привидно коравият и непроявяващ емоции мъж направил невероятно романтично предложение.

Случило се в Созопол, през една лятна нощ, на…

файтон. Малкият Волен спял, но татко му го събудил, грабнал го на ръце и тримата се качили на файтона. Там той произнесъл сакралните думи.

Деница не крие, че не е сутена жена и не е мечтала да се види в бяло- „Но все пак, жени сме, не може без това“, казва тя.

„Вълнувам се по един странен начин. Признавам, че искам да стана госпожа Сидерова, но… да не е уроки, не искам да говоря за това“, допълва тя.

Деница не крие, че с бившия доведен син на Волен – Димитър Стоянов, който всъщност я води в „Атака“ и я запознава с лидера й, вече не поддържа никакви отношения. Между бившите съученици „има голямо натрупване“ и дистанцията е неизбежна.

„Българинът е много проклет. По-лошото е, че е лицемерен. Възмущава се, менторства, но през повечето време прави това, от което се възмущава. Волен беше смелият. В неговото положение това беше страшно смела стъпка. Целият политически елит му беше сложил хикс заради мен. Всички тези мъже, които тайно изневеряват на жените си, не смеят да се отдадат на нещо истинско, си позволиха да го коментират“, сподели Деница.

Тя повдигна още завесата около личния им живот със Сидеров. Двамата не обичат шума, а понякога си почиват просто като мълчат един до друг.

Бъдещата госпожа Сидерова заявява, че точно сега не би се върнала в политиката. „Но Волен никога не бих могла да го откажа от политиката! Това е абсурд! Той прави само това. Има една линия, която той си е изградил и я следва“, споделя тя.

„Ние, и партията, и семейството ми бяхме преследвани. Не можеш да се прибереш вкъщи, не можеш да отидеш на работа. За себе си не се изплаших толкова, колкото за тези около мен. И за него“, спомня си Деница последиците от екшъна пред НАТФИЗ.

„Трябва да се освободим от злобното, от злорадстването. Постоянно се прецакваме. И нещата не вървят в държавата по тази причина. Волен никога не е искал министерски пост… Дали един ден той ще стане министър-председател, зависи от хората. Първо трябва да посееш нещо и да видиш как израства“, заяви философски Деница.

Извън политиката бъдещият й съпруг излъчвал топлина. „Дразни ме като готви, много разхвърля и трябва да чистя след него. Той готви много, разнообразни неща, в големи количества. След него обаче през кухнята сякаш е преминал ураган… Той е добър баща, но трябва да има дъщеря. За да разбере жената“, сподели Деница и допълни, че вижда в бъдеще Волен Сидеров „все така неуморим, с реални постижения“.

 

Източник: За жената