Начало КЛЮКАРНИК Алисия разкри истината за Бирмата и любовния четириъгълник

Алисия разкри истината за Бирмата и любовния четириъгълник

250
Сподели

Снощи  Алисия  бе първи гост в „Папараци“ с Венета Райкова . Двете видимо са забравили враждата си от преди години и се държаха повече от приятелски една към друга.

Разбира се, горещата водеща нямаше как да не зачекне темата за актуалната половинка на фолк певицата – Георги Станоев.

Алисия бе лаконична и заяви, че преди две години и спряла да коментира личния си живот. Не иска предимно с това да се свързва името й. Тя заяви категорично, че няма намерение да коментира мъжа до себе си, ако с него нямат брак или дете. Това прозвуча доста ултимативно по отношение на Бирмата!

От няколко месеца се говори, че певицата е готова да роди дете на Станоев. Майка му Лидка също чака с нетърпение двамата да я дарят с внуче. Но вървежния богаташ и ерген явно не може още да се реши на тази стъпка. Въпреки че Алисия е готова на сериозен компромис – да роди на любимия си дори той да не иска да се ожени за нея!

Венета Райкова се опита да уязви красавицата, заявявайки, че е тъжно на 34 години да няма предложение за брак. За певицата, обаче, това не е така или поне се опита да не го покаже. А докато чака Бирмата да се навие на желанието й да станат родители, Алисия проговори и за отношенията си с Валери Божинов и неговата нова любима.

Тази година синът на певицата и футболиста посрещна рождения си ден заедно с баща си в Швейцария. А майка му разкри, че с Биляна Дол се разбират мнгоо добре и тя има видимо уважение към нея. Певицата отрече слуховете за космическа издръжка, която Божинов плаща за детето им.

Алисия определи любовния четириъгълник между нея, Валери, Николета и Ники Михайлов като нещо нормално и обичайно. Тя е категорична, че с Лозанова и новият й стар любим не поддържа отношения, а и няма желание, за да не остане неразбрана. Май пак останаха доста неизказани неща…

 

Източник: За жената