Начало ВКУСНО Благодарение на тази рецепта станах истински факир на шницелите, вече всички мен...

Благодарение на тази рецепта станах истински факир на шницелите, вече всички мен ме питат как да си ги правят

235
Сподели

Тези ароматни шницели наистина са такива, плюс много вкусни

Предлагаме ви рецептата за ароматни шницели. Рядко бързи, лесни за приготвяне и наистина вкусни.
Биха могли да бъдат идеалната вечеря за всеки ден. А и са много засищащи.

Ароматни шницели – правим ги бързо и са много вкусни

Трябват ни два свински шницела, една глава лук, половин лъжичка босилек, половин лъжичка мащерка, 250 грама домати, 200 грама настърган кашкавал, 250 грама гъби, 250 грама доматен сок, черен пипер, олио, сол на вкус.

Първо е необходимо да натрием свинските шницели с черен пипер, сол на вкус, мащерката и босилека. А след това ги поставяме да се пържат в загрята мазнина в тигана и от двете им страни.

Щом се изпържат, ги изваждаме от тигана и в тази същата мазнина си запържваме филийките домати. Тях също преди това сме ги поръсили със сол и черен пипер.

След това взимаме шницелите и ги нареждаме върху доматите, а около тях ограждаме с гъбите, които преди това сме задушили вече в масълце. Цялата тази вкусотия я заливаме отгоре с доматения сок и ги сервираме, поръсени отгоре с настъргания кашкавал.

Супер вкусни и наистина много ароматни и разяждащи стават тези свински шницели. Нямат нищо общо с готовите, които сме свикнали да ни поднасят в ресторанта или при готовата храна в хипермаркетите.

А се приготвят толкова лесно и бързо, че дори да ви изненадат приятели на гости, ще сте готови с вкусната вечеря за нула време. Винаги разчитаме на тази рецепта, тъй като никога не може да те подведе – просто няма начин да не ви се получи перфектно.

 

Източник: За жената