Начало ВЕСТИ Ето как изглежда днес малката Никол, която акушерката Емилия преби като бебе...

Ето как изглежда днес малката Никол, която акушерката Емилия преби като бебе преди 2 години

293

„Има случаи, в които вървя по улицата и плача, след такова нещо няма как човек да остане нормален.“ Това разказа пред бТВ бащата на малката Никол, която акушерката Емилия едва не уби. „Седях и се молех…

само да се оправи, моля те, боже, само да се оправи“, допълва и майката. „Първите 10 дни бяха много тежки.

Не се знаеше дали Никол ще оцелее. Единственото, което спаси момиченцето ни, беше, че е е много малка. По-голямо дете нямаше да оцелее с такива травми“, допълва още жената. „Денят на изписването ми беше най-черния в живота ми. На никого не го пожелавам“спомня си през сълзи Станислава.

„Трябваше да се срещаме и с нея и с роднините им и с тяхната арогантност заради делото. Поредната нейна наглост беше като в съдебна зала попита имала ли е проблем с нас. Цялото това дело много ни натовари. Жената Емилия е желязна. Тя не трепна. Много хора биха полудели, ама тя сигурно е невменяема. Нормален човек не може да пребие новородено“, споделят родителите. Те разказват, че най-голямата им подкрепа е в голямото им дете, което по онова време е на 5. Тя не плакала, не мрънкала успокоявала и давала сили на родителите си.

 

Източник: За жената