Начало ВЕСТИ Изгубиха надежда и изключиха животоподдържащите системи на 10-годишно момче, но то се...

Изгубиха надежда и изключиха животоподдържащите системи на 10-годишно момче, но то се върна към живота и разказа зловещи истории

378

Демони с чудовищна сила ще слязат на Земята и ще я завладеят. Ще започне и ядрена война, но преди това човечеството ще е на небесата.

Това прогнозирал 10 – годишният Джереми от САЩ, след като се завърнал от другия свят, съобщава esoreiter.ru.

Няколко дни лекарите поддържали тялото му изкуствено, а след това разбрали, че е безсмислено и изключили апарата, но станало чудо и момчето започнало да диша самостоятелно. Джереми не е загубил своя интелект, докато е бил в кома.

Три години по-късно обаче починал. Близките му смятат, че той се завърнал след кома, за да им донесе информация от Висшите сили. Сега те са сигурни, че синът им не е умрял, а се е върнал при Бог. Докато бил в кома, той се срещнал с Исус Христос.

След като дошло в съзнание, момчето казало, че повечето ясновидци контактуват с демони, които се нуждаят от енергията на хората.

„Много скоро обаче на Земята ще слязат още по-силни демони и ще започне страшна война. Хората ще бъдат използвани като пушечно месо в армията на своите извънземни господари. Когато новите демони слязат на Земята, всички ще сме на небесата“, пророкувал Джереми.

 

Източник: За жената