Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за всички зодии-Нова любов и началото на промени за 2...

Седмичен хороскоп за всички зодии-Нова любов и началото на промени за 2 зодии

170

Седмичен хороскоп Овен

Това е седмица, която е предназначена за това да се усъвършенствате в областта, в която работите. Сами ще прецените, че няма за кога да губите повече време за предстоящите промени.

Бъдете напълно сигурни в себе си, че ще се справите с предизвикателствата. НЕ пропускайте сряда като най-подходящ ден за промени. Много е важно да отговорите на всивчки запитвания, които получите. В личен план сте склонни да сте настъпателни, което няма как да се отрази добре на отношенията ви.

Седмичен хороскоп Телец

През тази седмица ще имате достатъчно работа, което е добре, защото няма да оставите на есенната депресия да ви превземе. Във вторник може да ви се стори прекалено натоварено, но в никакъв случай не си позволявайте да отлагате дела за друг ден. В средата на деня ще разберете, че ще имате време да всичко. Четвъртък и петък ще бъдат дни, в които ще завържете много полезни познанства. Опреснете знанаията си в обастта, в която работите в момента. През почивните дни си подарете нови преживявания. Ако сте самотни се вгледайте по-добре в хората около вас.

Седмичен хороскоп Близнаци

През тази седмица няма да ви е лесно да откривате информацията, която ви е нужна. Този факт може да ви докара до лудост и необмислени действия. Преди всичко направете така, че да се успокоите, а после помислете добре откъде бихте могли да си набавите необходимите данни. Не се колебайте да използвате всички канали, за които се сетите, дори с цената на това да излезете извън правилата на играта. Важното е да запазите в тайна източника на информацията.

Седмичен хороскоп Рак

Това е седмица, която най-добре да прекарате в пътешествия. Изберете близки, но непознати дестинации. Търсете спокойствието и впечатленията, но не такива, които са свързани с прекалено голяма суматоха. Сега ви трябва уединение и контакт с природата, в които да възстановят емоционалното ви равновесие. Подгответе се за есента така че да стабилни и нищо да не е в състояние да ви разконцентрира. Към края на периода ще сте наясно с главните предизвикателства през идния месец.

Седмичен хороскоп Лъв

През тази седмица ще имате възможността да се погрижите за увеличаването на финансите ви. Бъдете сигурни, че парите няма как да паднат от небето и че няма нищо лошо в твоа да направите своите предложения. Бъдете ясни в условията си и не отстъпвайте от предварително зададените параметнри. Може би няма да ви е лесно, но още в четвъртък или петък ще имате отговорите на най-важните въпроси и ще знаете как да действате. През почивните дни обърнете повече внимание на половинката ви. Работната седица е намалила общуването между вас, което може да доведе до пропаст в отношенията ви.

Седмичен хороскоп Дева

Седмицата обещава нова любов на онези представители на знака, които все още не са стрещнали своята половинка. Човекът, когото ще срещнете няма да покрива идеалната ви представа за партньор, но тези неща не се случват по команда. Оставете се да ви водят чувствата и интуцията и оставете сметките настрана. Ако пък не може да направите компромис с изискванията ви ще ви се наложи да почакате повече, докато намерите човек, с когото идващата зима ще ви се стори по-топла.

Седмичен хороскоп Везни

Хората се променят, особено след като навлязат в нова възраст. Може да имате някои противоречия с роднините ви. Не влизате в ненужни конфликти, а по-скоро се опитайте да потушите напрежението. Сега е важно да запазите добрите си отношения. Имайте предвид за бъдеще да избягвате темата и да не акцентирате върху различията между вас. В личен план ще има хармония между вас и партньора ви и това е най-важното. Концетрирайте вниманието си именно там и ще се почувствате по-добре.

Седмичен хороскоп Скорпион

Седмицата ще е изпитание за отношенията с колегите ви. Вероятно успехите ви са предизвикали нечия завист. Бъдете внимателни при изпращането на информация и ако имате и най-малкото съмнение изпращайте копие до доверен на вас човек или началник, а най-добре и двете. Избягвайте обсъждането на важни въпроси без свидетели. В личен план ви очакват романтични преживявания в края на седмицата. Бъдете себе си – така сте най-красиви и привлекателни.

Седмичен хороскоп Стрелец

Пътят ще е верният ви съветник през тази седмица. Ако усещате, че сте затормозени бъдете сигурни, че пътуването ще изчисти ненужните мисли и ще подреди останалите. Обърнете внимание на здравето си. Имате нужда от повече чист въздух и движение. Нека сега това бъде на преден план особено преди грипния сезон. В личен план не се очакват сериозни промени. Не се разделятайте със самотата ви с цената на всичко.

Седмичен хороскоп Козирог

През тази седмица на преден план ще излязат въпросите, свързани с отношенията в семейството ви. От вас ще се изисква повече търпение и наблюдателност. Опитайте се да не реагирате веднага на всичко, което ви дразни. Това би усложнило нещата напълно излишно. Помислете за партньора ви, както мислите за себе си. Децата също ще имат нужда от повишено внимание. Запознайте се със седмичната им програма и не изпускайте от контрол заниманията им.

Седмичен хороскоп Водолей

Започва нов период за вас. Сега имате всички основания да имате повече самочувствие и увереност в себе си. А по този начин се покоряват върхове. В средата на седмицата може да получите интересно предложение за участие или основно реализиране на проект. Не му мислете и се заемайте. Може да се наложи да будувате няколко нощи, но ще спечелите много ако реализирате проекта. Срещите и уреждането на личните въпроси оставете за друг период.

Седмичен хороскоп Риби

Седмицата ще изиска от вас повече оптимизъм. Само вие може да се измъкнете от капана на депресията, който се опитва да ви плени. Не подценявайте силата на мисълта. Представете си всичко хубаво, което искате да ви се случи и го придружете с усмивка. Опитайте се да отделите време за сутрешна гимнастика или поне леко раздвижване. Това ще допринесе за тонуса ви.

 

Източник: За жената