Начало КЛЮКАРНИК Хороскоп за днес, 25 септември-Ново приятелство за две от зодиите днес

Хороскоп за днес, 25 септември-Ново приятелство за две от зодиите днес

251

Хороскоп за днес Овен

Този понеделник случайно запознанство може да прерасне в истинско приятелство. Дръжете късмета си здраво и не си и помисляйте да се чудите дали има смисъл или не.

Хороскоп за днес Телец

Този понеделник може да имате някои затруднения в общуването околните.

Опитайте се да запазите самообладание. Гневът никога не е бил добър съветник.

Хороскоп за днес Близнаци

Този понеделник се ще видите, че не е толкова трудно, а дори е и приятно да започнете деня с гимнастика и по-динамична музика. Не забравяйте за закуската.

Хороскоп за днес Рак

Този понеделник с лекота ще ви се отдава всичко, което е свързано с мислене, взимане на строги решения и извличане на най-доброто от внезапно създала се ситуация. Бъдете по-решителни.

Хороскоп за днес Лъв

Този понеделник най-важната и най-необходимата черта ще бъде точността ви. Направете всичко възможно да се съсредоточите, както и да не закъснявате за срещи.

Хороскоп за днес Дева

Този понеделник най-добре изслушвайте другите много внимателно и ако нещо не ви е съвсем ясно ще е по-добре да попитате. Въпросите ви ще покажат, че наистина имате желание да вникнете в нещата.

Хороскоп за днес Везни

Този понеделник факелът, от който ще имате нужда ще бъде вашият оптимизъм. Нека усмивката ви бъде основният партньор през този ден. Скорпион Този понеделник оставете меланхолията и погледнете напред. Ще ви бъде много по-приятно, от срещата с призраци от миналото.

Хороскоп за днес Стрелец

Този понеделник бъдете себе си, но най-доброот от себе си. Помислете добре преди да кажете нещо. Може да нараните някого.

Хороскоп за днес Козирог

Този понеделник само ако погледнете с трезв поглед в миналото си ще разберете, как да се справите с текущите си проблеми. Имате възможност да започнете нещо ново, не я подминавайте.

Хороскоп за днес Водолей

Този понеделник още от сутринта ще се сблъскате с някои дразнители. Само спойната и ледена физиономия ще ви помогне да се справите с тях.

Хороскоп за днес Риби

Този понеделник ви очаква ново приятелство. Познанството ще е планирано, но едва ли сте очаквали да срещнете толкова интересен човек.

 

Източник: За жената