Начало ВЕСТИ 150 мъже сложили край на живота си след като тази жена им...

150 мъже сложили край на живота си след като тази жена им отказа да се омъжи за тях. Ето я и нея (много снимки)

408
Сподели

Четвъртият владетел на Иран – Насер ад-Дин Шах Каджар – управлявал страната от 1848 до 1895 година.

 

 

на снимката: четвъртият владетел на Иран Насир ал-Дин Шах Каджар

Той е четвъртият владетел на Иран от Каджарската династия. 47-годишното му управление е най-дългото властване на монарх в новата история и третото в цялата история на страната.

Той обаче имал много странен вкус за жени, а в харема му живеели над 100 наложници.

Иранският владетел имал афинитет към фотографията и благодарение на него, днес може да видим как всъщност са изглеждали принцесите в Иран. Веднага след възкачването си на престола Насер ад-Дин Шах Каджар направил първото фотостудио в двореца.

По онова време снимането на жени било забранено, ето защо единствено владетелят имал право да фотографира жените си. Предлагаме ви няколко снимки от личния албум на Насер ад-Дин Шах Каджар: Любимата му наложница била принцеса Анис ал Долех.

Легендата разказва, че повече от 150 мъже са сложили край на живота си, след като тя им отказала да се омъжи за тях.

За времето си Анис ал Долех била истинска красавица. Мъжете харесвали по-едри жени, с дебели вежди и мустаци. на снимката: любимата наложница на владетеля – Анис ал Долех По тази причина, дамите били принудени непрекъснато да ядат и почти да не се движат. През 1873 г. Насер ал Дин Шах бил поканен от Александър ΙΙ да посети Русия.

По време на престоя си в Санкт Петербург иранският владетел гледал балетно представление и толкова се влюбил в това сценично изкуство, че взел балетни костюми за жените си.

 

 

Източник: За жената