Начало ЗДРАВЕ Бях станала като истински вампир, сън не ме ловеше, докато не започнах...

Бях станала като истински вампир, сън не ме ловеше, докато не започнах да пия тези 3 билки, сега не мога вдигна глава от възглавницата

277
Сподели

Уникална комбинация от билки е в състояние да сътвори истински чудеса с нервната ви система!

Преумората е проблем, който би могъл да засегне сериозно човешкото здраве. При нея става дума за различни компоненти, които водят до токсикация в тялото.

Това може да се реши чрез билки.

 

Съществуват природни средства, които биха могли да детоксикират тялото така, че то да придобие нова енергия. По този начин човек не само подобрява цялостно своето здраве, но и намалява теглото си, защото метаболизмът му се засилва.

Един от главните проблеми в наше време е недоспиването. Повечето хора си лягат много късно, а сутрин стават много рано, защото са на работа. Това е проблем, който засяга пряко здравето и особено нервната система.

Именно последното е в основата на добрия сън. Той би могъл да бъде постигнат с помощта на пълноценен живот, а именно здравословен режим.

 

Тези билки чистят тялото от токсини

Той е възможен с три билки. Това са валериана, хмел и копър. Комбинацията им в отвара е нещо, което отпуска тялото напълно и го кара да се чувства отпочинало.

Всичко, което трябва да сторите, е да вземете по 5 гр. от всяка билка и да ги пуснете в 200 мл. вряща вода. За половин час те ще се разтворят добре и ще се смесят в едно. Накрая прецеждате.

Пие се по чашка всяка вечер. Чаят е необходимо да бъде топъл при консумация, за да има по-бързо действие. Поради това, ако ви остане, го затоплете на следващата вечер.

 

Тези билки имат изключително отпускащ за нервната система ефект. Извлекът от тях подобрява и храносмилането, а освен това облекчава мускулатурата.

Тази смес от билки води до много бързо заспиване, но и до отлично наспиване. В този случай го няма моментът, в който спите 8 часа и накрая цял ден сте като парцал.

Всъщност може да сте спали само 6 часа, но да сте свежи. Това е възможно благодарение на детоксикацията, която отварата от билки е направила с вас.

 

Източник: За жената