Начало КЛЮКАРНИК Велика радост и щастие да очакват 4 зодии до края на есента-Мечтите...

Велика радост и щастие да очакват 4 зодии до края на есента-Мечтите им ще станат реалност!

332

Това са зодиите, които ще бъдат зарадвани с голяма новина. За едни това ще е най-щастливата в живота им, за други вече ще се е случвала някога.

Ето какво чака тези 3 зодии през есен 2017 г.

Телец

Няма как да не сте си мечтали за този ден някога през живота си. И сигурно е нещо, което сте си представяли само в най-смелите си мечти. И все пак скоро ще се случи и ще ви направи безкрайно щастливи. Голямата новина, която ще получите тази есен е… предложение за брак! Ще има сватба и то до края на следващата година. Ще сте на седмото небе от щаастие, а това щастие е напълно заслужено. Вярвайте, че е така.

Лъв

Никога не сте и предполагали, че нещо толкова голямо ще ви се случи толкова скоро във времето. Представяли сте си го, но винаги е било някъде там в бъдещето. Сега вече ще стане реалност. Съвсем скоро ще научите новината, че ще ставате родители. Бебе в семейството ще е най-голямата новина, която сте получавали в последно време. Изключително голяма промяна в живота, за която отдавна мечтаете.

Водолей

Не позволвайте на някой да ви казва, че не сте достатъчно добри за любовта. Вие сте прекрасни личности и трябва да вярвате повече в себе си. Още през ноември ще срещнете нова тръпка, която ще се превърне в много повече от връзка, която да запълва времето ви. Тя ще е луда, романтична, страстна и много истинска. Новината, която ще получите накратко е, че някой ще ви признае, че е силно влюбен във вас…

Риби

Наследство или печалба, това е вашата голяма новина за тази есен. Доверете се на късмета си и не оставяйте той да отмине. Винаги сте си мечтали да имате толкова възможности, че да не се налага цял живот да работите за някого или да имате нещо свое, което да изкарва печалба само на вас и вашето семейство. Скоро тази ваша мечта може да се сбъдне. Стискаме палци!

 

Източник: За жената