Начало КЛЮКАРНИК Енджи Касабие разкри на съквартирантите си как най- лесно за 3 дни...

Енджи Касабие разкри на съквартирантите си как най- лесно за 3 дни да свалят 3 килограма

414

Звездната диетоложка Енджи Касабие има диета за ултра бързо отслабване, вижте какво съветва

Енджи Касабие предлага скоростна диета. С която само за три дни ще се сдобиете с перфектен външен вид.

 

Методът на ливанската красавица е само за хора, които спешно е нужно да свалят кила.

Тя се нарича ултра бърза диета тъй като се провежда само три дена. В които ще се разделите с 3 килограма. А при някои индивиди и с повече. Ако не сте доволни от резултата или имате нужда да свалите допълнително бихте могли да я повторите. Но е задължително да се направи пауза от един ден. В който е позволено да се яде всичко.

 

През първия ден в менюто се включват само пилешки гърди. Които са разделени на три или четири порции по равно.

През втория ден се хапва само телешко месо. Позволени са 300 грама. Които също се разделят на три порции. Месото е необходимо да се приготви без допълнителна мазнина, предават от електронното издание zdravno.net.

Третия ден не се приема храна, само се пие чай. Позволени са до 5 чаши от полезната напитка. Също разпределени равномерно през целия ден. Между интервалите се поема допълнително значителни количество вода. Този ден се нарича детоксикиращ. Целта е да се изчисти тялото от натрупаните токсини, а приема на вода създава и чувство за засищане.

Доктор Енджи Касабие дава съвет преди да преминете към три дневната диета предварително да намалите храната няколко дена преди това. Тялото няма да се стресира от нискокалоричния режим и ще е подготвен на това, на което ще го подложите.

 

Източник: За жената