Начало КЛЮКАРНИК Излезе наяве една пикантна тайна от миналото на шеф Петров. Няма да...

Излезе наяве една пикантна тайна от миналото на шеф Петров. Няма да повярвате на кой е бил личен готвач

268

Още една пикантна тайна от миналото на шеф Петров излезе наяве

Шеф Петров, който вече втора седмица опъва нервите на съквартирантите в Къщата, се оказа най-егоцентричният участник в този сезон на формата. Известният готвач крие пикантна тайна от миналото си.

Лъсна връзката му с една от знаковите фигури на родния ъндърграунд. Става въпрос за Златко Баретата.

Мафиотът беше арестуван в началото на 2009 година. В затвора той изпадна в параноя и заяви, че няма да консумира от храната, която се дава на затворниците, тъй като може да го застигне дългата ръка на конкурента му Демби.

 

Баретата настояваше да се храни само с храна, закупена от заведенията за бързо хранене. Но след по-малко от месец започнал да изпитва отвращение към пици и бургери.

Тогава негов приятел му препоръчал да си наеме шеф Петров за личен готвач. По онова време брадърът беше главен готвач в любимия на мафиота ресторант „Те Киеро“, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Таблоид“.

Баретата не се поколебал за миг, тъй като обожавал кухнята на въпросното заведение и помолил да го свържат с готвача. Шеф Петров имал известни колебания преди да приеме предложението. Но вероятно след като е научил какво ще е възнаграждението му е оставил предразсъдъците.

 

За хонорара, който е получавал при Баретата, се носят легенди. Клюките твърдят, че сумата е надхвърляла 3-4 пъти месечната му заплата като главен готвач.

Говори се още, че от работата си за мафиота, известеният кулинар натрупал завидно състояние. Благодарение на него готвачът е имал средства да създаде империята си в столицата.

Златко Баретата и до днес е почитател на шеф Петров и не е забравил нито жеста му към него, нито вкусните му специалитети. В знак на благодарност с повод и без повод мафиотът постоянно изненадва известния кулинар.

Шеф Петров не крие, че има куп скъпи подаръци от него. Сред тях са комплект златни ножове и писалка, струваща 2 000 лв.

 

Източник: За жената