Начало КЛЮКАРНИК Помните ли Наталия Симеонова? Ето къде изчезна и какво се случва с...

Помните ли Наталия Симеонова? Ето къде изчезна и какво се случва с нея

324
Сподели

Наталия Симеонова вече е 90 % натурализирана американка. Водещата на „ Море от любов ” и „ Предай нататък ” отдавна не огрява ефира, тъй като е в Америка .

Тя трайно се премести във Флорида , където учи и дъщеря й Виктория , а освен това се замисля да се установи завинаги в САЩ. „Наталия има свое жилище там и все по-често се замисля да заживее там завинаги.

Там е и сестра й Светла , както и бившия й съпруг Денис , с когото запазиха чудесни отношения. Постепенно изоставя нещата в България и се установява зад океана”, доверяват роднини на водещата. Докато е на хиляди километри от България, Наталия продава скромната си вила в село Зверино .

Въпреки упоритите си твърдения, че е израснала в Плевен, първите си години тя прекарва в китното врачанско село. Малката спретната къщурка край брега на река, е като излязла от приказките. И често водещата отскачала до нея, когато е в България. „Първоначално й искаше 3000 лв, след това качи цената на 5. Трудолюбиви хора се грижеха за вилата, доколкото могат, поддържаха оградите и дръвчетата, косяха тревата, но самата постройка не е в най-добро състояние. Търси се купувач, който желае да дойде в Зверино, мястото е невероятно”, споделят местни жители.

 

Източник: За жената