Начало КЛЮКАРНИК Слави обяви кастинг. Ето какви хора търси. Нека му помогнем за тази...

Слави обяви кастинг. Ето какви хора търси. Нека му помогнем за тази страхотна кауза!

391

Шоуменът Слави Трифонов започна кастинг за нови политици. В официалния си профил във Фейсбук той публикува обява, с която подканва желаещите да изпратя своя автобиография.

Така Трифонов официално потвърди амбициите си за влизане в политиката.

Ето какво точно написа шоуменът в обявата си:

Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, необходимо е да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те действително ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?

През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, е необходимо тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор.

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни.

Ако желаете да бъде така, ако наистина искате – сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се.

Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: slavi@referendumbg.com

В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”.

Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава

 

Източник: За жената