Начало ЗДРАВЕ Ако се събуждате често между 1 и 3 часа през нощта, това...

Ако се събуждате често между 1 и 3 часа през нощта, това има логично обяснение, а между 3 и 5 също

789
Сподели

Тялото е невероятен механизъм. В него по време на сън се появяват много химически реакции и промени, много от които са свързани с нещата, които правим през деня.

Ако не можете да заспите, това е истинската причина за състоянието на тялото ви.

Ако се събуждате между 23:00 и 1:00 часа    Това време е свързано с жлъчния канал. Тялото разгражда мазнините, които сте приели в тялото си през деня. Събуждането по това време означава, че е време да промените диетата.    Също така, пробуждането по това време може също така да означава, че държите негативни емоции в себе си, последвани от гняв към себе си или към другите. Вашите, или грешките на другите ви държат будни.

Ако се събуждате между 1:00 ч. И 3:00 ч    През това време тялото освежава черния дроб, който е почистващото средство на тялото ни. Събуждането в тези часове може да означава, че имате прекалена  функция върху черния дроб и поради това се усилва. Вашето тяло ви предупреждава да промените диетата си и да намалите алкохола.  Също така, събуждането през това време е свързано с отрицателни емоции като гняв,  вина, което прави трудно да се отпуснете.

Ако се събуждате между 03:00 и 05:00 часа  Тази част на деня се свързва с белите дробове, които съдържат кислород, така че тялото се подготвя за нов ден. По това време дробовете се почистват. Ако се събуждате между три и пет през нощта, това може да е знак, че белите дробове са претоварени със замърсен въздух или цигари, но и от тежка храна.  Също така събуждане по това време е свързано с чувство на тъга и съжаление, когато може би ви се е случило нещо негативно или сте в депресия, която не сте успели напълно да  приемете.

Ако се събуждате между 5:00 и 7:00 сутринта   Този път се свързва с дебелото черво, което след то се почиства и подновява. Този процес е много важен за целия организъм, а събуждане през това време може да означава, че тялото е дехидратирано и че му липсва вода.

Когато става въпрос за емоции, събуждане в 5 и 7 сутринта е свързано нетърпимостта, празнотата и несигурността. Също така, това може да означава, че в живота ви предстои промяна.

 

Източник: За жената