Начало КЛЮКАРНИК Деси Цонева няма спирка. Ето кой сега хвана за гадже (снимка)

Деси Цонева няма спирка. Ето кой сега хвана за гадже (снимка)

294
Сподели

Деси Цонева заличи по най-бързия начин белезите от приключилия с фиаско годеж с бизнесмена Георги Джамов и вече нов мъж владее сърцето й.

Дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев има връзка със собственика на издателска къща „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“ Явор Стефанов, научи ексклузивно ПИК.

От седмица Деси Цонева дразни любопитството на приятелите си в социалните мрежи с публикации и снимки, от които става ясно, че се носи на крилете на любовта.

Миналия уикенд репортерката се озова в Боровец, откъде се пусна в кадър заедно с известния шеф Иван Манчев. Общото им фото бе доста подозрително, след като ден по-рано друга публикация, отново от зимния ни курорт, показа как Деси е хванала мъжка ръка.

 

Всичко това накара приятелите на Цонева да заподозрат, че има вземане-даване със симпатичния шеф Манчев. Истината обаче се оказа съвсем друга…

Собственикът на мъжката ръка е маститият издател Явор Стефанов, издават пред медията ни достоверни източници. Също като последния й годеник, и управителят във водещите издателски групи е по-възрастен от Деси Цонева. Според запознати Стефанов има зад гърба си един брак, но вече е разведен с бившата си половинка. За него казват, че е изключителен джентълмен, като това му качество със сигурност е накарало колената на Деси Цонева да омекнат.

Явор бил извънредно добре приет и от вдовицата на Митко Цонев. Не е тайна, че Мариана не беше никак доволна от последната връзка на дъщеря си, а според клюката легендарният говорител на БНТ също не одобрявал Джамов за зет.

Явор Стефанов (в средата) впечатлил Деси Цонева с джентълменското си отношение към нея и жените като цяло

 

Източник: За жената