Начало КЛЮКАРНИК Деси Цонева няма спирка. Ето кой сега хвана за гадже (снимка)

Деси Цонева няма спирка. Ето кой сега хвана за гадже (снимка)

297

Деси Цонева заличи по най-бързия начин белезите от приключилия с фиаско годеж с бизнесмена Георги Джамов и вече нов мъж владее сърцето й.

Дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев има връзка със собственика на издателска къща „Анубис“ и издателство „Булвест 2000“ Явор Стефанов, научи ексклузивно ПИК.

От седмица Деси Цонева дразни любопитството на приятелите си в социалните мрежи с публикации и снимки, от които става ясно, че се носи на крилете на любовта.

Миналия уикенд репортерката се озова в Боровец, откъде се пусна в кадър заедно с известния шеф Иван Манчев. Общото им фото бе доста подозрително, след като ден по-рано друга публикация, отново от зимния ни курорт, показа как Деси е хванала мъжка ръка.

 

Всичко това накара приятелите на Цонева да заподозрат, че има вземане-даване със симпатичния шеф Манчев. Истината обаче се оказа съвсем друга…

Собственикът на мъжката ръка е маститият издател Явор Стефанов, издават пред медията ни достоверни източници. Също като последния й годеник, и управителят във водещите издателски групи е по-възрастен от Деси Цонева. Според запознати Стефанов има зад гърба си един брак, но вече е разведен с бившата си половинка. За него казват, че е изключителен джентълмен, като това му качество със сигурност е накарало колената на Деси Цонева да омекнат.

Явор бил извънредно добре приет и от вдовицата на Митко Цонев. Не е тайна, че Мариана не беше никак доволна от последната връзка на дъщеря си, а според клюката легендарният говорител на БНТ също не одобрявал Джамов за зет.

Явор Стефанов (в средата) впечатлил Деси Цонева с джентълменското си отношение към нея и жените като цяло

 

Източник: За жената