Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Иджлял не може да понася детето, чичото...

Днес в Сега и завинаги: Иджлял не може да понася детето, чичото на Нур влиза в стаята ѝ я напада

733
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (27-и септември) в новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Мерт търси рисунка, която да подари на майка си. Елмаз отива внезапно в къщата и вижда, че медальонът на Нур е на пода. Ярен се усеща и прибира бижуто, казвайки, че го е изпуснала. Айкюл се разпорежда никой от семейството на Хафизе да не идва в къщата, докато Нур е там и е бавачка на Мерт. Иджлял се страхува да се срещне с детето си.

Казва на Иит, че то е малко шумно. Айкюл казва, че е успяла да уреди само един ден отпуск от болницата за дъщеря си. Нарочно е излъгала, че Нур е бавачка, за да не научи Иджлял, че съпругът й си има друга жена. Двамата с Иит се скрават. В това време Нур влиза в статяа и Айкюл й обяснява, че утре, след като Иджлял влезе в болницата, Нур трябва да се махне от тази къща. Иит противоречи на леля си, заявявайки, че двамата със съпругата му ще решат какво да правят. Нур казва, че утре си тръгва. Иит моли Нур да отключи вратата на стаята си, за да поговорят.

Роднините на момичето посещават къщата, за да поздравят богаташите. Мерт се изпуска, че Нур е тук. Айкюл веднага излиза от ситуацията, пояснявайки, че Мерт е научил за заминаването на Нур и не може да забрави момичето. Мерт и Иит се качват в стаята на Иджлял. Назан разказва на мъжа си какво се е случило в къщата, докато го е нямало. Айкюл упреква снаха си, че е виновна за всичко случило се с Нур. Назан веднага опонира. Тогава старицата казва, че снаха ѝ винаги е завиждала на дъщеря ѝ, защото Назан е бездетна. Снахата отговаря, че Иджял нищо не е постигнала, като е родила дете и е достойна за съжаление. Айкюл излива горещия чай в пазвата на Назан.

Снахата заявява на свекърва си, че в последствие тя ще съжалява и ще се гърчи от болка. Джахит има проблеми с хазарта. Преди време двамата с жена му са имали проблеми с мафията, заради страстта му. Мерт иска да спи при майка си през нощта, но Иит го извежда. Болната казва на Айкюл, че детето е много досадно. Иджлял категорично заявява, че се е върнала заради съпруга си, а не за да гледа деца. Кара Айкюл да извика Иит да спи при нея. Иит чака пред врата на Нур. Момичето също стои от другата страна. Айкюл се развиква на племенника си, че жена му го чака и не иска да спи сама. Иит отива в тяхната стая. Иджлял настоява за близост, казвайки му, че много го обича. Иджял заявява, че няма да позволи на никого да го отнеме от нея. Когато тя заспива Иит отново излиза от семейната спалня и гледа към стаята на Нур. Нур сънува странен сън, в който вижда как Иит се люби с жена си. Събужда се и излиза в коридора. Оглежда се и вижда, че Иит е там. Бързо се прибира в стаята си, изгаряща от ревност… Иджлял се радва, че съпругът ѝ не е свалил своята брачна халка. Мерт отива на училище и се сбогува с майка си. Прегръща Иджлял, но тя едва се овладява. Споделя с Айкюл, че не може да понася детето. Развиква се, че има непоносимост към сина си. Обяснява на старицата, че не познава детето. Айкюл ѝ вдъхва надежда, че ще се оправи. Иджлял заявява, че не може да бъде майка на Мерт. Хафизе е обидена на Айкюл, че е извикала друга готвачка. Споделя с дъщеря си това и отива в къщата да съобщи, че новата готвачка е болна. На сутринта Иит отива при Нур. Тя му казва, че няма да му повярва на думите. Заявява на Иит, че вече всичко е свършило. Тя е решила да си тръгне и да се разведе. Хафизе я вижда и се нахвърля върху нея. Иит се опитва да успокои жената. Айкюл й казва, че Нур току-що е пристигнала от Адана. Хафизе отвежда Нур в дома си. Тя все още си мисли, че племенницата им върти номера. Иит вижда, че Мер не е отишъл на училище. Детето отново се хвърля в обятията на майка си, дори иска да остане при нея в болницата. Нур успокоява детето. Елмаз прочита писмото на Нур и се чуди какво е направила братовчедка ѝ. Иджлял казва, че е доволна от бавачката и тя може да остане. Елмаз държи сметка на Нур, но момичето не иска да споделя. Елмаз мисли, че братовчедка й е в депресия. Нур започва да се преоблича, когато вуйчо ѝ влиза в стаята. Напада момичето. Иска да разбере, кой си е легнал с нея и започва да я опипва…

 

Източник: За жената