Начало КЛЮКАРНИК Маги Желязкова със страхотна новина! Честито! Време й беше вече

Маги Желязкова със страхотна новина! Честито! Време й беше вече

432

„Мисис България 2003“ Магдалена Желязкова вдига сватба с мъжа, с когото преоткри любовта и щастието – Георги Сидеров , научи ПИК.

Тържеството ще е идния уикенд, след като този приятелките на красавицата организираха моминското й парти.

 

Дамската компания си спретна незабравим купон в столичен пиано бар, в който до сутринта пяха култови парчета като „Детелини“ на Лили Иванова и „Джалма“ на дует „Ритон“.

Осемте приятелки ще бъдат и шаферки на булката, която се очаква да блесне в пищна рокля, тип принцеса, на дизайнера Лео Алмодал.

„Чакаме най-уникалната булка! Булката на годината! Маги, щастливец е Жоро. Освен, че си много красива имаш уникално добро сърце!“, заваляха поздрави на бъдещите младоженци в профила на миската в социалната мрежа.

Припомняме, че Маги Желязкова се сгоди за Сидеров в началото на миналата година. Тя получи годежен пръстен по време на фотосесия за коледната корица на светско списание, но тогава от суеверие не искала да разкрива тайната. Докато Маги снимала, любимият й видял, че в хотела има магазин за бижута. Отишъл и купил пръстена съвсем спонтанно, но решението да се сгодят бил доста преди сюблимния момент.

Тогава плановете на Маги бяха сватбата им да е вечерна, с най-близките ни приятели, с много музика и танци и да е градинско парти.

 

Източник: За жената