Начало КЛЮКАРНИК Хороскоп за днес, 27 септември-Една зодия ще докаже, че е добър приятел

Хороскоп за днес, 27 септември-Една зодия ще докаже, че е добър приятел

294

Овен

Тази сряда заложете на надеждното общуване. Качеството ще е водещо в процеса и най-добре не правете компромиси в отношенията.

Телец

През този ден ще трябва да направите някои отстъпки.

Близнаци

Това е ден, в който е добре да се докажете на другите с това, че може да сте добър приятел, а и слушател. Няма как – понякога се налага да влезете и в тази роля.

Рак

Бъдете сигурни, че добрата развръзка не е мираж. Необходимо е обаче и вашето участие. Колкото по-активно, толкова по-добре.

Лъв

Бъдете малко по-умерени днес. Направете се, че отстъпвате лидерството, за да не влезете в ненужен конфликт. Така ситуацията ще премине бързо и безболезнено.

Дева

Опитайте се да си представите това, което искате и то много бързо ще дойде при вас. Все пак помислете добре дали наистина точно това искате.

Везни

Днес може да ви обземе подозрителност. Дори да имате своите основания за това, не е редно да раздавет присъди. Направете свое тихо разследване.

Скорпион

Спокойствието ви и увереността ще са нещата, които ще обезоръжат противниците ви днес. В никакъв случай не показвайте емоции и раздразнение.

Стрелец

Очаква ви интересна оферта. Вашето участие ще е от съществена роля. Помислете добре дали бихте могли да отделите толкова много ресурси.

Козирог

Не унивайте. Всеки има своите облачни дни. Напълно възможно е времето на вън и настроението ви да са различни – докажете го.

Водолей

Денят ще ви сблъска с предизвикателство. Не си и помисляайте да го заобикаляте, често ще се срещате с него, така че научете първия урок.

Риби

Само спокойствието ще ви помогне да се справите с всичко, което ви е приготвил денят. Дори да не успеете с нещо – няма да е фатално. Ще има и други дни.