Начало КЛЮКАРНИК Дъщерята на Мика Стоичкова, колко е пораснала! Цяла принцеса!

Дъщерята на Мика Стоичкова, колко е пораснала! Цяла принцеса!

281

Дъщерята на Мика Стоичкова, Миа-Кристина, днес става на 1 годинка. По случай рождения ден на първото си дете щерката на Христо Стоичков сподели бебешка снимка на малката в Instagram.

Тя написа и мило послание към своето малко съкровище

„Точно в този час 11:38, на 27ми Септември 2016, с перфектните размери 3.214кг и 49см видях личицето ти за пръв път! Сърцето ми туптеше бързо, сълзи в очите ми, чувах само твоето сладко гласче… „Благодаря че избра мен!“, бяха мойте първи думи!

Честит рожден ден любов моя!

Ти си целия ми свят!

С раждането ти осъзнах, че никога по-рано не съм била пълноценна и щастлива, но и никога по-рано не съм била толкова притеснена от отговорността да те отгледам. Но твоите очи и усмивка ми дават сила да се справя със страховете си и да продължа напред. Защото ти винаги си била моята сила!

Расти здрава, силна и красива!

Имай най-щастливото детство

и стани една наистина достойна жена!

Обичам те Миа-Кристина!“

*текстът е публикуван без редакторска намеса

Освен това Михаела и Миа украсиха корицата на новия брой на сп. Harper’s Bazaar.

„Дълги години медиите ми слагаха етикет „дъщерята на Стоичков“, обезличаваха ме, караха ме, дори аз да забравям името си…бях дизайнер, бях актриса, бях себе си, но ето, че вече излязох от тази сянка и с гордост нося – „майката на Миа“. Вече е време, ние двете, заедно, да покоряваме върхове“, написа щастливата майка в Instagram.

Вижте как изглежда малката на 1 годинка и колко се е променила внучката на футболната легенда Христо Стоичков:

 

Източник: За жената