Начало КЛЮКАРНИК Превърна се в същинско гнездо на змии! Вип Брадър се тресе...

Превърна се в същинско гнездо на змии! Вип Брадър се тресе от скандали

142

В къщата на Големия брат ври и кипи и изобщо не изглежда на любовен дом. Там вече всеки е срещу всеки, въпреки че са минали едва две седмици от началото на шоуто.

 

За най-голям скандалджия е обявен шеф Петров.

 

Топ готвачът се скара почти с всички съквартиранти. Мнозина опитаха острия му език и чепатия му характер.

Той не се притеснява да казва на всеки в лицето това, което мисли. независимо дали е прав или не, кулинаря отстоява позициите си както го може, безапелационно.

Случайно или не, но и топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз винаги попада в окото на бурята. Амбициозното миньонче също не се сдържа и казва това, което мисли.

Мегз нарече Мария „компаньонка“ и двете вече не мелят брашно. По поводи или без видим такъв, но поп фолк дивата все намира начин да й отмъсти, засега с думи.

Снощи Мегз кръстоса шпага и с друга съквартирантка. Тя случайно изяде рибата на Енджи Касабие. Това накара ливанската диетоложка да изригне. Видимо спокойна и уравновесена снощи се видя истинското лице на красивата докторка.

Оказа се, че под привидно спокойната си външност се крие невротична личност, която лесно не прощава. Енджи Касабие дори влезе в пряк дуел с устатия шеф Петров заради храната. Той защити Мегз и заради това диетоложката не ум остана длъжна.

След това изненадващо поп фолк дивата Мария забрани на Мегз да влиза в покоите й. Изненадващо Мегз реагира много толерантно и сдържано. И уважи желанието й за личното й пространство.

Но неволите й не свършиха дотук. Тото изяде няколко шамара от сценаристката Ваня Щерева, заради любовния триъгълник, който заформи с Мегз.

Тукатите бяха заради инсценирана мисия от писателката, заради пакет цигари. Но избраните играчи никак не бяха случайни – Мегз и рапъра Тото.

Близостта на дизайнерката и певеца става все по-очевадна, а това изглежда много дразни сценаристката Ваня Щерева.

 

Източник: За жената