Начало КЛЮКАРНИК Деси Радева събра всички погледи с това колие за 15 000 лева....

Деси Радева събра всички погледи с това колие за 15 000 лева. Какво ще кажете? Харесва ли ви (снимка)

273

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, наново стана повод за коментари след визитата на държавния глава в Америка за 72-ата сесия на Общото събрание на ООН.

 

По време на задокеанския си воаяж миналата седмица Румен Радев и половинката му бяха специални гости на приема на президента на САЩ Доналд Тръмп, а от президентската институция публикуваха снимка на двете първи семейства, пише „Уикенд“.

 

Тоалетът на Деси Радева, както и на Мелания Тръмп, бе класически, като и двете бяха заложили на малки черни рокли по тялото, малко количество грим и спуснати свободно коси. За разлика от Мелания Тръмп, която бе без колие и огърлица, нашата първа дама се накипри с класическото колие на италианската ювелирна марка „Булгари”.

Стилният златен синджир с платинен ринг с инкрустиран диамант бе лесно разпознат от модните наблюдатели, които обаче коментират и цената на бижуто, която е твърде висока и непосилна за повечето дами в най-бедната държава от Европейския съюз.

 

„Класическото колие на „Булгари” струва 8000 евро и държи цена, макар този модел вече да не се продава. Бижуто на Деси Радева е от колекцията на „Булгари” от 2010 г. и днес може да се купи само от специализирани сайтове за препродажба на бижута срещу минимум 7000 евро”,разяснява пред „Таблоид” моден познавач. Остава загадка дали г-жа Радева е придобила бижуто отдавна, или го е купила наскоро, за да не пада по-долу от половинките на световните лидери.

Възможно е Радева да е взела колието на „Булгари” за временно ползване от някоя своя приятелка, така както направи с роклята на „Долче и Габана”, с която домакинства на съпругата на френския президент Брижит Макрон. Тогава мнозина критикуваха жената на Румен Радев, че е броила 3500 лева за роклята, преди Десислава да оповести, че е взела тоалета под наем.

„Прави впечатление, че Деси Радева се облича скъпо и залага предимно на италиански дизайнери. Видимо е оправила стила си”, одумват първата дама вечните критици.

 

Източник: За жената