Начало КЛЮКАРНИК Ето колко пари ще плати Деси Слава за раждането

Ето колко пари ще плати Деси Слава за раждането

292

Деси Слава  е забременяла с помощта на специалисти по ин витро оплождане, твърдят колежки на певицата. Наложило се да прибегне до техните услуги заради гинекологични проблеми, които намалявали до минимум шанса й да има бебе по естествен път, твърди „Уикенд“.

Изпълнителката отдавна искала да има второ дете след като синът й Майки вече е гимназист и все по-рядко има време за нея, а предпочита да го прекарва с приятелите си.

Макар да е много млад, приятелят й Благой Найденов нямал нищо против да стане татко и да се грижи за семейство.

Въпреки това обаче Деси все не можела да забременее.

Накрая се наложило да започне хормонална терапия, шушукат в бранша на певицата.   Именно заради лекарствата, които трябвало да приема, за да стане отново майка, тя рязко напълняла и бременността й проличала още в първите седмици, докато други нейни колежки успяват да крият деликатното си състояние чак до 5-ия месец.   В бранша шушукат, че певицата е заченала с помощна на специалисти в считаната за най-добра ин витро клиника в България.

Там Деси смятала и да ражда. Според информациите цената за тази услуга в лечебното заведение е около 2000 лева. Певицата не смятала да изисква особени екстри, заради което няма да й се налага да бърка по-дълбоко в джоба си./За жената