Начало ВЕСТИ Никой от роднините на Теодора Цонева не иска да прибере 9-годишния й...

Никой от роднините на Теодора Цонева не иска да прибере 9-годишния й син Давид! От полицията търсят приемно семейство

425
Сподели

Никой от роднините на Теодора Цонева , която е в кома в „Пирогов“, не иска да прибере 9-годишния й син Давид , който спи в полицията. ПИК научи, че детето е в 4-о РПУ и ченгетата търсят приемно семейство, което да го приюти.

Близки до семейството издадоха, че семейството на покойния Митко Цонев е отказало да прибере малчугана.

Възможност за прибиране на детето нямала и Ели Цонева , мащеха на изпадналата в кома Теодора.

9-годишният Давид знае само италиански език. Той е от брака на Теодора с австралиец, който я напуснал и изобщо не се грижи за момчето.

Както съобщихме, дъщерята на покойния актьор Коста Цонев и водещата Анахид Тачева е направила опит за самоубийство. В момента тя е в тежка кома. Вестта бе потвърдена от близки до семейството, както и от болницата „Пирогов“.

Теодора опитала да сложи край на живота си, поглъщайки огромно количество антидепресанти, комбинирани с алкохол.

През лятото тя си дошла в България, след като дълги години живееше в Италия, а от 4 години работеше в посолството ни в Рим.

Смятала да остане само за годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините. За престоя си в София Цонева наела квартира за няколко седмици. Тук обаче се влюбила и решила да остане и да прави музикална кариера. Нещата обаче очевидно не потръгнали и тя изпаднала в депресия, твърдят нейни близки.

Не е ясно дали майка й Анахид е научила лошата новина за комата на дъщеря си. Тя живее в САЩ при другата си дъщеря, която носи нейното име.

 

Източник: За жената