Начало КЛЮКАРНИК Отново трагедия сполетя семейството на Анахид Тачева! Сестрата на Митко Цонев в...

Отново трагедия сполетя семейството на Анахид Тачева! Сестрата на Митко Цонев в кома! Ето какво се е случило

515
Сподели

Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си Димитър Цонев , а днес е сполетяна от нова жестока трагедия. Голямата й дъщеря Теодора е направила опит за самоубийство , в тежка кома е и бере душа в токсикологията в „Пирогов“ .

Вестта бе потвърдена пред ПИК от роднина на семейството. Информацията бе потвърдена неофициално пред ПИК и от болницата „Пирогов“.

Теодора опитала да сложи край на живота си, поглъщайки огромно количество антидепресанти, комбинирани с алкохол, твърди столичен седмичник. Източниците му обаче нямат информация къде, от кого и как е била открита в несвяст. През лятото Теодора си дошла в България, след като дълги години живееше в Италия. Смятала да остане само за годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините. За престоя си в София Цонева наела квартира за няколко седмици. Неочаквано и за самата нея сестрата на покойния Митко Цонев се влюбила. Обектът на чувствата й обитавал апартамент близо до нея и тя видяла в негово лице мъжа на живота си. За да не го изпусне, Теодора решила да зареже Италия и да се установи за постоянно в България. Заминала за Рим, но за кратко – колкото да напусне работата си в посолството, да уреди някои лични дела и да освободи тамошната си квартира. После отново хванала самолета за София. В България щерката на Анахид довела и малолетния си син Дейвид . Дъщеря си Мария пък била изпратила в САЩ при баща й – чернокож US математик.

Сега, след разигралата се с майка му трагедия, момчето спи в столичното 4-то РПУ. Ченгетата му търсят усилено приемно семейство, за да има кой да го гледа.

Ето какво пише във Фейсбук Теодора Цонева на 11 септември: „Благородна винаги съм била, дори прекалено, за трудолюбието можете да попитате Марин Райков, сега просто си търся работа, която да ми отдава дължимото за трудолюбието, а, оттам ще дойде и успеха…А здравомислието ме доведе обратно тук, щото там вече нямаше никакви перспективи…“

Пред ПИК нейни роднини разкриха, че тя е имала намерение да се занимава с музика в България, но нещата не й потръгнали и тя изпаднала в депресия. Нейна приятелка я завела на лекар, който й изписал лекарства. Тя обаче изпила всичките и попаднала в токсикологията на „Пирогов“.

 

Източник: За жената