Начало ЗДРАВЕ Хората по света луднаха по тази рецепта, която спасява от болките –...

Хората по света луднаха по тази рецепта, която спасява от болките – изцелява коленете, костите и китките

264

На определена възраст, нашите тела бавно започват да показват първите признаци на стареене. Един от първите симптоми на този процес се появява на костите и ставите, една от най-важните части на тялото. Коленете носят цялата тежест на тялото.

Поради това, те са много податливи на щети през годините.

Те губят гъвкавост, хрущялът им започва да се уврежда, така че при някои хора тези състояния представляват огромна пречка за извършването на ежедневните задачи. В този текст ще ви представим естествено средство, чудо, което ще облекчи болката и ще подобри жизнеността на коленете и китките ви, като по този начин ще им даде възможност да се движат свободно.

Необходими съставки:

2 супени лъжици прах червен пипер 1 чаша ябълков оцет ½ чаша топъл зехтин 2 сантиметра настърган джинджифил

Подготовка и употреба:

Добавете червен пипер, настърган джинджифил и оцет към предварително загрято маслиново масло. Разбъркайте тази смес, докато се получи фина паста.

Употреба: Нанасяйте тази паста на болните колене два пъти дневно, вечер и през нощта и оставете за 20 минути да действа. Червеният пипер е богат на капсаицин, мощна съставка, която намалява болката. При постоянно няколкодневно приложение ще почувствате облекчение на сухожилията и ставите, а болката в коленете напълно ще изчезне.

 

Източник: За жената