Начало КЛЮКАРНИК Марги Хранова припадна в Къщата! Ето какво е състоянието й

Марги Хранова припадна в Къщата! Ето какво е състоянието й

249
Сподели

Марги Хранова с влошено здраве, викаха спешно линейка заради нея

Марги Хранова стана поредната жертва на военната мисия. След като Антон Стефанов за малко не колабира след непосилното за него физическо натоварване естрадната легенда припаднала.

В истински шок изпаднали дамите във ВИП Брадър , когато видели как певицата се свлякла от леглото в спалнята си.

От голямото висене с часове на студ и дъжд се влошило здравословното й състояние. Което остана скрито за зрителите на риалити формата. За тях само беше намекнато, че Марги има сериозни проблеми със сърцето, предават от retro.bg.

Хора от кухнята на шоуто разкриват, че била необходима намесата на спешна помощ. Била повикана линейка да направи преглед на изпълнителката. Лекарите я намерили бяла като платно и с учестен пулс. Със всички признаци на сърдечна криза.

Маргарита Хранова редовно пие хапчета. Но се наложило след като й направили кардиограма да й предпишат още лекарства. С които стабилизирали изтощената 65-годишна жена. Добре, че била светкавичната реакция на съквартирантите, че не се стигнало да я преместят в болница. Някои от тях съдят Мегз , че ги остави на студа да я чакат. А други упрекват Големия брат, че подлага участниците на истински тормоз.

Хранова се почувствала зле още на двора. Но не пожелала да се скрие вътре за да не провали мисията. Повечето от участниците били убедени, че най-голяма е вината на Мегз. Заради личните й телефонни разговори пустинните лисици и тюлените мръзнаха повече от 40 минути навън на студа и дъжда.

Предстои да узнаем в каква посока ще се развият отношенията между брадърите в поредния епизод след скандала с Марги Хранова.

 

Източник: За  жената