Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за 30 септември–6 октомври: Дева-Предстои ви нещо различно, Стрелец-Не си...

Седмичен хороскоп за 30 септември–6 октомври: Дева-Предстои ви нещо различно, Стрелец-Не си поставяйте нереални срокове

170

Овен Занимавайте се само с онова, което е по силите ви. Не се занимавайте с нищо, надвишаващо вашата компетентност.
Най-хубави са домашните новости.

Телец Настъпва решаваща фаза, свързана с нови възможности или освобождаване от стари проблеми. Условието за успех обаче е да действате самостоятелно.

Близнаци Помислете как да защитите интересите си. Търсете компромиса, ако искате постепенно да осъществите целите си.

Рак Най-сетне се разкриват добри възможности да осъществите своите намерения. Не пренебрегвайте интуицията си.

Лъв Дръжте умерената линия и укротете стремежа си да сте първи на всяка цена. Пречат обстоятелства, над които нямате контрол.

Дева Предстои ви нещо различно. Става дума за работата и за професионалните ви цели. За някои предстои важно пътуване.

Везни Наясно сте със своите възможности и добре знаете, че замисленото изисква решителност и готовност да доведете започнатото докрай. Бъдете спокойни и уверени в себе си.

Скорпион Не бързайте, играйте само на сигурно и бъдете предвидливи. Осъществяването на плановете ви се отлага по независещи от вас причини.

Стрелец Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Движете се към целите си последователно и търпеливо. Не си поставяйте нереални срокове.

Козирог Реорганизация и ново начало – така най-кратко може да бъде описана вашата седмица. Бъдете уверени в себе си и покажете, че познавате същността на нещата.

Водолей Действайте на мига и оставете нещата да следват собствения си ход. Наясно сте със своите възможности, така че наблегнете на рутината.

Риби Гответе се за борба с препятствията от всекидневието. Търсете мярката във всичко и не се увличайте прекомерно. Намерете време за почивка.

 

Източник: За жената