Начало КЛЮКАРНИК Уилям и Хари бесни на Доналд Тръмп! Ето какво изказване е направил...

Уилям и Хари бесни на Доналд Тръмп! Ето какво изказване е направил за Даяна

201
Сподели

Американския президент Доналд Тръмп оскърби жестоко принцовете Уилям и Хари . Той се подигра с паметта на майка им принцеса Даяна и накара цяла Англия да настръхне.

Както и половината свят. Отдавна в публичното пространство витаят твърдения, че новия стопанин на Белия дом е сенилен. А към днешна дата мнозина са убедени в това.

И дори нещо повече — изискват той да бъде пратен на психиатър, тъй като някои от крайните му твърдения не изглеждат изобщо адекватни. И то извън международния политически и дипломатически скандал, който предизвикаха.

Отдавна са известни аспирациите, които Тръмп имаше към покойната принцеса. Самият той веднъж се пошегувал с принцовете Уилям и Хари, че ако майка им бе отвърнала на ухажването му, днес той можеше да им бъде втори баща. В интервю за Хауърд Стърн, направено през 2000 година и излъчено отново наскоро, американския президент твърди, че с удоволствие би спал с принцеса Даяна. Но първо би поискал тя да посети психиатър.

„Изглеждаше ми малко луда, но това не е проблем за мен. Все пак, първо бих я пратил на лекар, а след това бих преспал с нея“, заявява той на Хауърд Стърн. На въпроса на водещия, дали е сигурен, че ще я спечели, Тръмп отговаря „Да, без съмнения бих успял да я вкарам в леглото“.

Изказванията на държавния глава възмутиха американците, но също и цялата британска общественост. Критици твърдят, че това е международен и дипломатически скандал. „Този човек оскърбява публично паметта на член на британското кралско семейство. И унижава принцовете. Той няма право да бъде в Белия дом“, „Да не е сенилен?“, „Как може това да бъде новия господар на света“, гласят възмущения на британци под статии публикувани в местните медии.

Засега реакция от Уилям и Хари няма, но съдейки по неудобството на Мелания Тръмп, явно тя силно се срамува от мъжа си.

 

Източник: За жената