Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур решава да остане в имението, а...

Днес в Сега и завинаги: Нур решава да остане в имението, а Елмаз я вижда как отива при Ийт

293

Вижте какво ще се случи днес (2-ри октомври) в поредния епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Синан пита майка си какво е направила Нур и защо е насочила оръжие към момичето. Айкюл не казва нищо, но синът ѝ я обвинява, че крие истината, както във вечерта на катастрофата. Назан продължава да коментира с Джахит случката с пистолета.

Айкюл влиза в стаята и удря шамар на снаха си, защото е показала на Иджял пръстена на Ийт . Иджлял се събужда и вижда, че мъжът ѝ го няма. Ийт отива в стаята на сина си и вижда колко сладко спи Нур. Той я милва и тя се събужда. После я моли да му каже какво решение е взела – дали ще остане или ще си тръгне.

В това време в стаята влиза Иджлял… Иджлял настоява да научи от Нур как е станал инцидентът с пистолета. Ийт се опитва да защити момичето. Мерт се събужда и пита майка си дали още му се сърди. Иджлял се извинява на съпруга си за своята непоносимост към Мерт. Обяснява, че още не може да си спомни всичко от преди катастрофата. После пита Ийт защо носи различна халка. Тъкмо Ийт да отговори и Айкюл влиза в стаята. Опитва се да излезе от ситуацията, но дъщеря ѝ продължава да настоява.

Тогава Айкюл започва да лъже Иджлял, че пръстенът се е бил изгубил. Айкюл казва, че докато намерят истинския пръстен, зет ѝ си е сложил фалшив. Тогава Ийт заявява, че пръстенът, който носи, е истински.  Иджлял отново се вбесява, смятайки, че този пръстен ще им донесе нещастие. Айкюл отново се кара на Нур. Настоява момичето да разсее мислите на Иджлял. Нур се ядосва и заявява на свекърва си, че няма да си тръгне, докато дъщеря ѝ не оздравее и Ийт не се съгласи на развод. Айкюл отново заплашва момичето, че ще я унищожи.

Синан се прибира в имението, напускайки хотела. Хафизе казва на племенницата си, че се притеснява за нея, защото господарката я обвинява за всички нещастия. Нур успокоява леля си, че Айкюл не може да й направи нищо. После една от слугините докладва, че Нур има проблеми в родния си край с някакъв психопат. Емин чисти колата на Ярен, като приказва на автомобила, че харесва собственичката му. Ярен чува това и моли братовчеда на Нур да я закара до града. Елмаз отива при Джахит. Заключва кабинета му и се опитва да се сближи с него. Двамата разговарят за случката. Елмаз настоява да разбере кой е прострелял Ийт. Джахит изпуска чашата си с чай. Елмаз продължава да настоява. Джахит ревнува любовницата си от брат си. Назан говори с брат си. Оплаква се как никой не й дава пари. Айкюл подслушва телефонния разговор. Предлага на Назан да плати дълговете на брат ѝ, ако Назан я отърве от Нур.

Синан откарва Нур до фирмата, но не иска да влезе вътре. Ийт чука на вратата на кабинета на брат си. Елмаз моли любовника си да побърза. В това време Нур среща Ийт. Назан търси компромати срещу Нур по настояване на Айкюл. Ярен се среща с гаджето си. Емин ги вижда заедно, но момичето го отпраща. Елмаз разпитва братовчедка си кой е стрелял в имението. Нур се ядосва. Братовчедка й отново злослови срещу господарите си.  Назан иска Таяр да уведоми лудия къде се намира момичето. Чичото се съгласява. Айкюл плаща на снаха си за свършената работа. Елмаз вижда как Нур отива при Ийт и се озадачава …

 

Източник: За жената