Начало КЛЮКАРНИК Довечера във ВИП Брадър-Двама си тръгват, не един!

Довечера във ВИП Брадър-Двама си тръгват, не един!

244

Един съквартирант изненадващо напуска Къщата тази вечер, и то по собствено желание. Един от номинираните за изгонване – Мегз, Шеф Петров, Дани Златков, Дани Милев, Сашка Васева или Ваня Щерева , също ще сложи край на пребиваването си във „ВИП Брадър“, но по силата на зрителския вот.

Историята около личността на Шеф Петров, който несъмнено е най-скандалният и избухливият сред съквартирантите, също търпи развитие.

Бавно, но сигурно кулинарят успя да се скара и да обиди жестоко повечето от звездите.

Той обаче направи и един невероятен жест към тях – обяви обет за мълчание в името на общото благо. Всички в Къщата ще променят отношението си към Шефа, ще го разберат и ще признаят, че той е добър човек.

Но е под въпрос дали Борис Петров ще удържи на думата, която е дал на Големия брат, както и ще си извади ли поука от дългите дни, прекарани в пълно мълчание.

Дори и без гръмогласният Шеф и квалификациите му по адрес на този и онзи, скандали няма да липсват. Сашка и Мария влизат в спор, заради забавен обзор, който Дупнишката Мадона прави на хората, с които дели един покрив. Мария ще избухне, а дали ще се стигне до примирие, предстои да видим.