Начало КЛЮКАРНИК Енджи Касабие крие тежка любовна драма: Ето какво й е причинила нейната...

Енджи Касабие крие тежка любовна драма: Ето какво й е причинила нейната първа любов!

267
Сподели

Енджи Касабие не обича да говори за това, което й е причинила нейната първа любов

И до ден днешен, въпреки че е щастливо омъжена, Енджи Касабие крие тежка любовна драма. Ливанката не желае да си спомня за първата си любов, въпреки че често й се случва.

В „ Черешката на тортата “ тя загатна, че е стартирала успешния си бизнес след голяма измама.

В кулинарното шоу ливанката сподели, че е била измамена от близки хора. Но въпреки тежкия удар, намерила сили да си стъпи на краката и да продължи напред.

Покрай участието й във ВИП Брадър стана ясно, че е била измамена от първото си гадже. Той й предложил да започнат бизнес заедно. Двамата открили ресторант в столицата, като всеки от тях участвал с капитал, възлизащ на 50% от общата стойност на инвестицията.

Енджи Касабие вложила всичките пари, които баща й дал. Родителят на красавицата е фармацевт по професия. От години той искал да започне да се занимава с нещо, свързано със здравословно хранене. Бащата на Енджи Касабие се зарадвал много след като разбрал, че и тя има същите мечти.

Той решил да й помогне, давайки й всичките си спестявания. Според запознати, сумата която ливанката влошила в общия бизнес с гаджето си, възлиза на 50 000 евро.

Всичко започнало много добре. За кратко ресторантът се превърнал в истински хит и станал едно от най-предпочитаните заведения в столицата. Но щастието на красавицата не продължило дълго.

Кошмарът за нея започнал след няколкодневно отсъствие. Брадърката се прибрала за няколко дни в Ливан и след като се върнала в България установила, че вече не притежава нищо. Любимият й прехвърлил всичко на свое име.

Тогава Енджи Касабие започнала от нулата. За да плаща наема си, тя била принудена да работи като фармацевт. Но благодарение на упоритостта, успяла бързо да си стъпи на краката, пише Хот арена.