Начало КЛЮКАРНИК Ето какво се случи в съда и защо Софи Маринова е неутешима

Ето какво се случи в съда и защо Софи Маринова е неутешима

307
Сподели

Луд екшън се разигра преди минути в залата на Бургаския окръжен съд , след като чу, че остава в ареста, любимият на певицата Софи Маринова – Тодор Давидов Гринго , буквално се развилня, преди да бъде изведен от съдебната охрана, съобщава „Флагман“.

Гринго нападна няколко служители на реда и се чуваше как крещи: „Невинен съм, бият ме, невинен съм“. Повод за гневната реакция стана решението на магистратите да оставят Гринго зад решетките.

Той реагира и по подобен начин в съда в Айтос , но този път бе доста по-агресивен и се наложи охранителите да викат подкрепление, за да извадят от залата по безопасен за околните начин Гринго. В същото време стана ясно, че основният свидетел се отказа от показанията си, че Тодор Давидов е подбудител на изнудването на айтоски бизнесмен. Щом разбра какво се случва неговата любима Софи Маринова избухна в сълзи. Край нея ридаеше и бабата на Гринго , която дойде явно да окаже подкрепа на внука си „Той е невинен, защо поне не го пуснат под домашен арест“, ридаеше фолкдивата. Решението на съда е окончателно.