Начало ЗДРАВЕ Запушвам нос и пия – може да не е приятно на вкус,...

Запушвам нос и пия – може да не е приятно на вкус, но измита всичко лошо от артериите! Не ме е страх от инфаркти и инсулти!

263
Сподели

Кръвоносните съдове в организма  са износват. С течение на времето, те губят твърдост и еластичност, по стените им се появяват атеросклеротични плаки, поради което може да почувствате все по-често главоболие, ще започнете да страдате от високо кръвно налягане.

Атеросклеротичните плаки са също честа причина за инфаркти и инсулти.

 

кръвоносни съдове

Традиционната медицина има много средства за почистване на кръвоносните съдове , но днес сме приготвили за вас едно от най-ефективните! Лекарството, което ви предлагаме, се състои от чесън и лимон – натурални съставки.  Чесънът понижава холестерола в кръвта, а лимонът помага на кръвоносните съдове да се възстановят.

Почистване на кръвоносните съдове чесън и лимон

Ще ви трябват:

6 лимона 30 скилидки чесън 1 литър вода

Приготвяне:

Измийте лимоните, а чесъна почистете, след което ги прекарайте през месомелачка или смелете в блендер. Получената маса изсипете в тенджера, добавете вода и сложете на огъня. Оставете да заври и веднага отстранете от огъня. Когато се охлади, изсипете я в удобен съд за съхранение и дръжте в хладилника.

 чесън и лимон

Приемане:

Напитката трябва да се консумира 3 седмици. Пийте дневно 50 мл от нея. След това направете почивка за една седмица и повторете 21-дневния курс на лечение. За профилактика такъв курс може да се повтори 2 пъти в годината.

Ползите от тази напитка са безценни. Тя ще подобри циркулацията на кръвта, ще укрепи имунната система и дори може предотврати развитието на раковите клетки поради наличието в състава й на антиоксиданти. Тя е също и средство за подобряване на функционирането на вътрешните органи: бъбреци и черен дроб.

Но както е с всяко лекарство, това също има  противопоказания .

Напитката не може да се използва от хора с язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника, бременни или кърмещи жени, хора, които страдат от епилепсия или са алергични към някоя от съставките.

 

Източник: За жената