Начало КЛЮКАРНИК Телевизия предложила на известна плеймейтка да разведе Благо и Есмер. Вижте докъде...

Телевизия предложила на известна плеймейтка да разведе Благо и Есмер. Вижте докъде се докарахме само (снимка)

181

Скандална оферта е отклонила плеймейтката Деси Димитрова . Бронетката от Търговище е била калесвана да участва в заговор, който да компрометира бившия национал и настоящ футболист на руския „Оренбург“ Благой Георгиев през собственото му семейство.

Целта на постановката е била известният със слабите си ангели полузащитник да влоши и без друго разклатените си отношения с шампионката по танго Есмер Омерова.

Не е тайна, че заради постоянните слухове за изневери от страна на Джизъса, къде истинни, къде не, рускинята най-редовно има търкания с мъжа си.

„Преди няколко месеца от една телевизия ми се обадиха и ми предложиха да направим скандал с известен футболист, който има семейство, има деца… Става дума за Благо Джизъса. Трябваше да вляза в ролята на изкусителка, да го изкуша и така да разваля семейството му. Може би много момичета биха се съгласили, защото това е бърза слава. За мен обаче това е изключително грозно. Изрично отказах, тъй като не искам да се свързва името ми с такъв „пиар“, разкрива плеймейтката в светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“.

В началото на годината семейството на Благой и Есмер даже бе пред развод, като двойката едва спаси брака си. Той обаче продължава да виси на косъм, най-малкото поради факта, че Георгиев би могъл да стане жертва на подобени заговори с цел телевизионен рейтинг по всяко време.

 

Източник: За жената